FOTO: Alena Tollarová
Objednejte si nástěnný kalendář na rok 2020 s fotografiemi čtenářů i60
3. 12. 2019Tak se to přece jen povedlo. Kalendář na rok 2020 s fotografiemi čtenářů portálu i60 je připraven k tisku. Zájemcům jej pošleme poštou, anebo si jej budou moci vyzvednout v redakci.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
4.12.2019 13:41
Honzo, děkuji. Teď vidím, že mi blbnul tablet a moje poznámka tam je třikrát. Tak se omlouvám. Už nebudu z tabletu na íčko nic psát. Děla velký zmatky.
Jitka Hašková
4.12.2019 12:20
Tak jsem si prohlédla kalendář, moc se mi líbí. Ke svému překvapení jsem zjistila, že je tam i jedna moje fotka, mám radost, i když nejsem v seznamu.
Jitka Hašková
Tak jsem si prohlédla kalendář, moc se mi líbí. Ke svému překvapení jsem zjistila, že je tam i jedna moje fotka, mám radost, i když nejsem v seznamu.
Jitka Hašková
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA