Foto: autorka
Můj nejsilnější letošní zážitek s portálem i60: Síla íčka
8. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
10.12.2019 11:06
Velké poděkování Helči a hlavně všem Vám tady na ičku. Mezi Vámi všemi jsem tady už zase doma a mám tady vedle sebe často tu vzácnou velkou krabici nezapomenutelných Vašich přáníček, dárečků a nezapomenutelných vzpomínek... Na první fotografii jsem ještě nesoutěžila ale shodila už po druhé v životě jen krále uprostřed! Na druhém snímku jsme dostali všichni dáreček za křížovku za snahu , kdo měl nějakou chybičku... Už jsem kdysi byla i vylosována i ve skupince bezchybných... Děkuji Vám, za milá slova a že tady s Vámi mohu být a dál se setkávat...
Anna Potůčková
9.12.2019 06:42
Krátký článek (mám je ráda, než sáhodlouhé čtení) který vypovídá o opravdové síle celého Íčka. Květinka je moc příjemný člověk se stálým úsměvem ve své tváři. Helo napsala jsi to prostě skvěle!
Eliška Murasová
8.12.2019 22:48
Helenko, pěkně jsi to napsala, cítím to také tak. S Květinkou jsem se už několikrát setkala, moc milý člověk.
Zuzana Pivcová
8.12.2019 18:54
Jsem moc ráda, Helenko, žes to takhle napsala. O to víc, že se tu čas od času objevují tvrzení, jak musí všichni souhlasit a chovat se jako stádo. K tomu, aby se každý, kdo chce, postavil za Květinku, když jí bylo hodně zle, snad přece jen nikdo nucen nebyl. Na Květušku a jejího Pepu ráda vzpomínám v souvislosti s Loučnou, kdy nám Pepa hrál celý večer své vlastní písně.
Soňa Prachfeldová
8.12.2019 18:14
Porozumění a přátelství, diskuze i rozšiřování znalostí , od každého něco, ano to vše je na našem íčku, díky nám všem.
Zdenka Soukupová
8.12.2019 16:51
Nejsem na íčku tak dlouho, jako ostatní, ale jsem tu ráda. Helčo, napsala jste to jednoduše, ale moc hezky. Se vším souhlasím. A zase něco napište, moc ráda Vaše články čtu.
Jarmila Komberec Jakubcová
8.12.2019 16:32
Květinku jsem osobně poznala na Retrotáboře na Horní Bečvě. Tehdy jsme si s ní užili všichni hodně zábavy a legrace. Moc hezky jsi to Helenko napsala, těším se na další osobní setkávání.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA