Fejeton přímo sváteční
Forum Romanum, foto autor

Fejeton přímo sváteční

8. 12. 2019
Můj příběh
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.1 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Ten svátek na 1. máje by se mi také líbil, ale také to není tak nové, stačí si přečíst Filozofskou historii,kde se právě 1. máj slavil jako Majáles veselostí, hudbou a tancem. Po revoluci se tato oslava na chvíli vrátila, ale asi už zase zanikla. Je to škoda.
Zuzana Pivcová
Některé nově zavedené Dny něčeho mi opravdu připadají dost bezvýznamné. Vaše návrhy jsou rozumné. Docela mě překvapil ten den, v němž se mohli volně pohybovat a bavit otroci. To mi pak připadá, že jejich osud nebyl tak krutý, jak se vždy líčilo. Nebo to ze strany mocných byla taková zlovolná jednodennní zábava?
Soňa Prachfeldová
Díky za příjemné úvahy a vždy když čtu - při sklence červeného, dostanu chuť na dvojku bílého- dnes ji mám vedle sebe . Tak tedy na zdraví :-)
Dana Puchalská
Víc než zajímavá úvaha. O tom Dní blbců jsem už několikrát uvažovala také.
Věra Ježková
Jendo, až na tu smutnou zmínku o příteli Jiřím, velmi povedená taškařice. „Kéž by jednou byl v kalendáři svátek, v němž by se naslouchalo cizím argumentům.“ Karol Irzykowski, polský spisovatel, 1873 - 1944

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%