FOTO: autorka
Výstava vánočních ozdob VIZOVICE 2019
13. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
15.12.2019 20:10
To je něžné a křehké krásy! Obdivuji šikovné ruce, které se s každým kouskem musí piplat. Obrečela jsem vždycky každou ozdobu, která se rozbila. A teď se těším, až zase vytáhnu letité krabice a budu z nich vytahovat jednu po druhé. Už nemají takový třpyt jako ty nové, ale ani já nemládnu, tak to spolu klepeme dál. / Holky, to jste si pochutnaly. Pěkný výlet, jen tak dál.
Soňa Prachfeldová
15.12.2019 15:57
Zdravím vás děvčátka z obrázku. To jste si uzily všemi smysly, krása blýskavá, dobré mlsky. A o tom to je, trochu se rozsoupnout a mit z toho hezky na duši. Zdravím tě Aničko i Vlastu a kamarádky. Hezké .
Lenka Hudečková
15.12.2019 10:33
Ančko, to je nádhera, krásně jste si den užily, prima a děkujeme za sdílení...
Marie Měchurová
14.12.2019 16:37
Aničko, je vidět, že jste si to užily. My jsme koupili každému vnukovi jednu baňku po 65Kč a v čokoládovně jsem promlsali 400Kč, a to mi přišlo, že jsme se docela rozjeli. Ve vlaku jsme snědli namazaný chleba. Kluci ale byli navýsost spokojeni. Stálo to za to, příští rok vyrážíme zase.
Alena Vávrová
13.12.2019 22:43
Krása nesmírná! Dík za tu podívanou. I vás jsem zase ráda viděla ;-)) .
Jitka Hašková
13.12.2019 20:04
Hlavně, že jste si to užily. Já mám trochu jiný vkus. Mám staré ozdoby z perlí.
Jana Šenbergerová
13.12.2019 19:18
Vidím, že jste si to užily jako správné íčkařky a ještě se o tu nádheru s námi podělily. Hezký předvánoční nákupní výlet. Už chápu, že jste tam nechaly takové peníze ... Ať vám na stromečku dělají ozdoby stejnou radost, jakou jste měly při jejich nákupu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA