ilustrační foto: pixabay.com
Moderní stolování
14. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Kopecká
27.6.2020 22:02
Onehda jsem si udělala hezký večer. Vypnula mobil a zapnula DVD se starým oblíbeným filmem. A bylo to. Všechno je v lidech. Jestliže někdo musí každou minutu sledovat propad na burze, ať sedí doma. A jestliže někdo tu věc musí mít zapnutou, aby mu něco neuteklo, ať zůstane taky doma a civí na displej. Je to jako novodobý mor. Jakmile je chvilka, bereme tu věc do ruky. Odvádí to člověka od práce, ale hlavně od lidí....
Soňa Prachfeldová
15.12.2019 13:19
Musím se smát, jak je to asi všude podobné, kde se sejde více lidí z rodiny. Nejdříve se umístí mobil na čestné místo, tedy několik, potom se zavede rec o počasí, jak asi bude tehdy a tehdy , tak se zkoumá na mobilu, nebo v telce. Skromné priznam, že j já mám mobil na dosah, ale v klidu. Tak to dnes je , pak je po odchodu navstevy božský klid :-)
Hana Rypáčková
15.12.2019 08:33
Hezky jsem se pobavila.. Je třeba dbát, aby si všichni vypli telefony, ale musí si pamatovat oživovací kód. Já jediná byla pak jen s nouzovým voláním....
Anna Potůčková
14.12.2019 14:07
Také se mně nelíbí, že mobily jsou všudypřítomné. Už se mi mockrát stalo, že jsem dceři chtěla něco říci a kvůli mobilu, který měla u ucha jsem nemohla. A mnohd ty hovory má tak dlouhé, že to raději spolknu a nechám být......Moc hezky napsané!!!
Alena Vávrová
14.12.2019 13:47
Přesně jako Růženka - kdyby to mohlo být aspoň k smíchu, ale ono je to fakt k pláči. Trefně jsi to, Haničko vystihla.
Dana Puchalská
14.12.2019 10:33
Ano mobily jsou bohužel všude. Taky mi občas pořádně lezou na nervy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA