Foto: autorka
Přijela Gigi - fenečka z mého loňského odchovu
16. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
16.12.2019 20:05
Aničko, to jsou ňuňánkové, nedivím se, že kolem nich tak běháš. Mají oči, jako korálky. :-)
Miluše Hasenohrlová
16.12.2019 19:19
Aničko,krásné fotky.Ani nepoznám,která je matka a která dcera.Jsou to pejskové k pomuchlání.
Anna Potůčková
16.12.2019 18:27
Evi M. to zřejmě dělá to, že když nemá sponečku, že jí srst padá do očí a tím pádem ji to dráždí. Ted navíc přes zimu i rámeček kolem očí má světlejší, tak jsem Lence poslala odkaz na mořské řasy a než bude bonitace v březnu, vše b se mělo zlepšit. Ono to slzení může dělat i popílek ve vzduchu - a že jej ve Zlíně je např. z teplárny, pak nečistoty z pneumatikárny v Otrokovicích, co ž je do Zlína kousek
Zuzana Pivcová
16.12.2019 18:22
Vím, že to u některých chovatelů tak bývá, že zůstávají v kontaktu s těmi, kteří si od nich vzali štěňátka. Tak ať se vám moc daří, psí rodino.
Eva Mužíková
16.12.2019 18:20
Aničko, Tvoji pejsci jsou nádherní, zdraví, spokojení. U Gigi mne trochu dráždí to slzící oko, ale asi to bude v pořádku..
Hana Nováková
16.12.2019 16:44
Krásní pejsci, hned bych si jedno vzala, bohužel, silná alergie na chlupy mi to nedovoluje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA