Hana Polednová
17.1.2020 21:41
Mám na vás všechny velkou prosbu. Budu vybírat za průvodcovství a je to malá částka, tak vás prosím, vezměte s sebou kovové mince včetně 5, 2, 1. Sice tu střádám nějaké drobné na vracení, ale vzhledem k tomu, že je nás hodně, asi by mi to nestačilo, kdybyste každý přišel se 100 nebo 200 Kč. Podle toho, kolik se nás sejde, bude to dělat mezi 30-40 Kč za 1 osobu. Vstupenky budete platit v pokladně a tam je to jedno. Děkuji moc.
Hana Polednová
17.1.2020 21:19
Maruško, děkuji moc za info a je mi to líto. Přeji brzké uzdravení a určitě zase něco vymyslíme.
Marie Foltýnová
17.1.2020 20:12
Já bych se chtěla Hani omluvit.Jsem nachlazená.Z té rýmy a kašle se vyklubala viróza a nejsem ještě v pořádku.Bojím se,abych si nepohoršila.Snad budou ještě jednodenní akce,které bych navštívila.Moc se omlouvám.
Hana Polednová
13.1.2020 21:06
Místo srazu před katedrálou se sejdeme hned za bránou Pražského hradu na II. nádvoří u fontány neboli Kohlovy kašny. Nemůžete přehlédnout, je to hned za vstupem, před informačním střediskem. Zde budeme zakupovat vstupenky a já vyberu peníze pro průvodkyni. Neuvědomila jsem si to hned, ale dnes jsem znovu mluvila s průvodkyní Alenou a shodly jsme se na tom, že to bude lepší, abychom se nemuseli všichni vracet pro vstupenky. Samozřejmě, kdo by nečetl a čekal před katedrálou, vyzvednu si ho tam. *****Pokud by někdo chtěl před odjezdem a nespěchal by hned na vlak, mohla bych s vámi zajet na pozdější oběd, polévku nebo kávu. Restaurace je v blízkosti metra s poměrně slušnými cenami na to, že jsme v centru Prahy.*****Kdo nezná jízdné v Praze, nad 70 let zdarma na občanku a ostatní, kdo nemá pražkou lítačku platí jízdenky v hodnotě 32 Kč cestu např. z Hlavního nádraží na Hrad. Pokud bychom potom jeli do restaurace stačila by jízdenka za 24 Kč tam i potom zpět na Hlavní nádraží. Pokud byste jeli přímo z Hradu na HN stačila by jízdenka za 24 Kč. Tzn. 2 jízdenky 1x 32 Kč a 1x 24 Kč. Prosím ptejte se, ráda vysvětlím a poradím, už se na vás moc těším.
Hana Polednová
13.1.2020 20:27
Milí přátelé, blíží se nám naše setkání na Hradě, tak ještě další info. Ujišťuji vás, že vám budu k dispozici od rána do večera, jak bude potřeba. Byla bych ráda, kdybyste se mnou během vaší cesty komunikovali, případně mi dali vědět dopředu, pokud nepřijedete, abychom na vás nečekali. Nabízím vám svůj telefon, někteří ho již mají z předchozích setkání a kdo ne, napište si ve vzkazích. Kdo mě nemá v přátelích, požádejte. K organizaci použiju další příspěvek, aby se mi to vše vešlo do jedné zprávy.
Hana Polednová
9.1.2020 18:39
Děkuji Helenko a připisuji si Tě.
Helena Dohnalová
9.1.2020 05:51
Ahoj Hani, ráda bych přišla.
Mockrát Ti děkujeme, jsi strašně fajn holka. Helena
Hana Polednová
5.1.2020 17:15
Ano, píšu si Danielo.
Daniela Kábrtová
5.1.2020 15:15