
Ilustrační fotografie: pixabay.com
Zelené fazolky na různé způsoby
30. 12. 2019Většina lidí připravuje zelené fazolky pouze nakyselo se smetanou. A to je škoda. Existuje tolik dalších způsobů, jak si je připravit. Kdo má čas a chuť, ať se nechá inspirovat. A myslím si, že trocha jídel ze zeleniny se po Vánocích určitě hodí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
31.12.2019 07:30
Fazolové lusky pěstuji na zahradě, zařazují, přidávám nejraději jako prilohu jen tak k masu , bramboram, nebo salát.
Jitka Hašková
30.12.2019 16:58
Zajímavé, ale nejlepší recept na zelené fazolky mám od kamarádky, na cibulce s čerstvou bazalkou (doma pěstovanou) a zakysanou smetanou. Zjistila jsem, že ta co se prodává v květináči v Tescu, nemá tu chuť jako doma pěstovaná. Žádná mouka tam není potřeba. Možno přidat kousek uzeného bůčku.
Hana Nováková
30.12.2019 13:50
Dano, díky moc za recepty, fazolky znám jen na kyselo, ale dala bych si fazolky po Švýcarsku. Po vánočním maratonu to bude moc dobré...
Zuzana Pivcová
30.12.2019 12:21
Přesně tak, jsem jako ta většina lidí, která zná zelené fazolové lusky jen s omáčkou a na kyselo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA