Vánoční šok v centru Prahy
Foto: autor

Vánoční šok v centru Prahy

27. 12. 2019
můj příběh
Hodnocení:
(4.8 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Čumím jak péro z gauče - to je ještě v dnešní době možné??? Znova prohlížím fotky, fakt nikdo nedrží v ruce ten magický mobil! A dali ti, Romane taky ochutnat?
Jana Šenbergerová
To vypadá dobře, takové zajímavé srocení lidu.
Hana Polednová
Romane, krásný příspěvek, moc se mi to líbí. Takovéhle party lidí jsou opravdu v hlavním městě vzácností.
Danka Rotyková
Romane, asi dostanete metál za poskytnutí návodu na bezvadnou společenskou zábavu. Stačí jen pár přátel, kteří bydlí poblíž sebe a rádi se setkávají. Takže díky !
Zuzana Pivcová
Takových pozitivních šoků by mohlo být víc. Chce to ale partu lidí stejně naladěných, kteří jsou i za sebe ochotni něco přispět. Díky, Romane, vylíčil jsi to moc pěkně.
Elena Valeriánová
Tak to je pro mě opravdu neskutečný zážitek. Děkuji, je to skvělý nápad a moc se mi líbí, jen nevím, jak to uvést do praxe.
Naděžda Špásová
Romane, hezky jsi to napsal, třeba se to někdy povede, člověk je tvor nevyzpytatelný. Až budete u nás, tak se ozvětě. Pozdravuj Helču a krásný příští rok. :-)
Dana Puchalská
Romane, to je paráda. Je fajn že i v dnešní hektické době se dokáže tolik lidí sejít a povídat si. Moc se mi ten nápad líbí.
Tamara Brebisová
Pane Romane, něco podobného jsme s manželem začali provozovat před dvěma lety , ale na Silvestra odpoledne. Sezvali jsme kamarády a známé, dokonce přišly i děti s vnoučaty, sešli jsme se u lavičky, každý přinesl něco malého k občerstvení, povídali jsme, smáli jsme se , bylo nám moc fajn. Letos tedy bude již třetí ročník našeho setkání a já se moc a moc těším. Přeju všem hodně zdraví v Novém roce .
Eliška Murasová
Romane, velmi potěšující a milé, nedivím se, že jste se taky poradoval.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%