Foto: autor
Vánoční šok v centru Prahy
27. 12. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
28.12.2019 01:38
Čumím jak péro z gauče - to je ještě v dnešní době možné??? Znova prohlížím fotky, fakt nikdo nedrží v ruce ten magický mobil! A dali ti, Romane taky ochutnat?
Hana Polednová
27.12.2019 20:52
Romane, krásný příspěvek, moc se mi to líbí. Takovéhle party lidí jsou opravdu v hlavním městě vzácností.
Danka Rotyková
27.12.2019 18:55
Romane, asi dostanete metál za poskytnutí návodu na bezvadnou společenskou zábavu. Stačí jen pár přátel, kteří bydlí poblíž sebe a rádi se setkávají. Takže díky !
Zuzana Pivcová
27.12.2019 18:48
Takových pozitivních šoků by mohlo být víc. Chce to ale partu lidí stejně naladěných, kteří jsou i za sebe ochotni něco přispět. Díky, Romane, vylíčil jsi to moc pěkně.
Elena Valeriánová
27.12.2019 15:59
Tak to je pro mě opravdu neskutečný zážitek. Děkuji, je to skvělý nápad a moc se mi líbí, jen nevím, jak to uvést do praxe.
Naděžda Špásová
27.12.2019 15:55
Romane, hezky jsi to napsal, třeba se to někdy povede, člověk je tvor nevyzpytatelný. Až budete u nás, tak se ozvětě. Pozdravuj Helču a krásný příští rok. :-)
Dana Puchalská
27.12.2019 15:55
Romane, to je paráda. Je fajn že i v dnešní hektické době se dokáže tolik lidí sejít a povídat si. Moc se mi ten nápad líbí.
Tamara Brebisová
27.12.2019 15:54
Pane Romane, něco podobného jsme s manželem začali provozovat před dvěma lety , ale na Silvestra odpoledne. Sezvali jsme kamarády a známé, dokonce přišly i děti s vnoučaty, sešli jsme se u lavičky, každý přinesl něco malého k občerstvení, povídali jsme, smáli jsme se , bylo nám moc fajn. Letos tedy bude již třetí ročník našeho setkání a já se moc a moc těším. Přeju všem hodně zdraví v Novém roce .
Eliška Murasová
27.12.2019 15:33
Romane, velmi potěšující a milé, nedivím se, že jste se taky poradoval.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA