Foto: autorka
Pro malé i velké holky I
1. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Silvie1 Koutcká
29.7.2021 13:29
Když jsem byla malá, tak jsem si pořád hrála někde na hřišti a vracela se domu co nejdýl to šlo, bohužel teď s dětmi bydlíme v bytě a poblíž žádné hřiště, proto mě zaujaly prolézačky do bytu i ven, které si můžete sami sestavit: https://www.antonieemma.cz/stavebnice-faber/ a vyrobit dětem to, co budou chtít. Takže do pokojíčku je to ideální věc na hraní.
Hana Rypáčková
3.1.2020 10:22
Moc hezké. Měla jsem taky pokojíček, vlastně domeček vyrobený šikovným tatínkem...Jen vybavení podobné jak doma...Ale otvírací okénka se záclonkami. Ach, dětství...
Alena Tollarová
2.1.2020 18:34
Pokoj z fotky 4372 jsme se sestrou měly. Kdepak je jemu a dalšímu krásnému nábytečku konec ...
Marcela Pivcová
2.1.2020 13:27
O této zajímavé výstavě mluvili nedávno v jedné z TV pozvánek, tak se tam od té doby chystám. Budu zase, jak obvykle u různých retro výstav dělám, hledat, co obdobného nebo dokonce stejného, jsme jako děti měly doma my se Zuzkou.
Jana Kollinová
2.1.2020 08:24
Zajímavý článek textem i fotografiemi. S panenkami jsem si příliš nehrála, ale vybavil se mi zážitek z dětství, kdy jsme si s kamarádkou hrály ve výklenku jedné z chodeb brněnského činžáku, kde jsme bydlely. Vybavuje se mi krabice od bot, která měla vystřižené dveře a okna, v oknech na niti navlečený kus hadříku jako záclonky. Co bylo uvnitř si nemohu vzpomenout, jen se mi matně vybavují krabičky od sirek a sirky. Možná postýlky, možná židličky. Ach jó. Věrko, moc děkuji za zprostředkování vzpomínky na dětství. :-)))
Soňa Prachfeldová
2.1.2020 08:03
Moc hezké a vypovídající. Okamžitě jsem se též přenesla do svého ranného dětství , také jsem měla kuchyňku s nábytkem, moji první mrkacku mam schovanou. Hraček jako děti jsme si považovaly, nebylo jich tolik jako dnes, ale nejkrásnější pro naše. V Mostě v muzeu je stálá expozice zivota v Podkrušnohoří a je to také moc pěkné.
Eva Mužíková
1.1.2020 22:08
Moje vnučka Rozálka by tam byla jako u vidění. Stàle si něco vyrábí z krabic, roliček od WC papíru, krabiček od čaje.., Slepuje postýlky pro pečopáky, pro zvířátka, vyhraje si celé hodiny.
Jan Zelenka
1.1.2020 20:34
Věrko, tohle umíš perfektně podat. Text i fotky jsou zcela vypovídající a íčkové dámy to, jak se zdá, vrací do dětství. Já se ovšem musím přiznat, že jsem si s panenkami a pokojíčky nehrál. Takže mohu hodnotit jen tu úžasnou rozmanitost vystavených exponátů. Je to moc pěkné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA