Ilustrační fotografie z pixabay.com
Kuře je dobrota na mnoho způsobů
5. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
7.1.2020 15:55
Zní to lákavě, přesto kuřecí nemusím, dělám v rodině a zkusím Danko recept od Tebe. Ale mandle si sním jen tak, možná pár přihodím :-)
Hana Nováková
7.1.2020 10:02
Díky Dano za vábivé recepty, včera jsem zrovna koupila kuřecí, tak si určitě jeden vyberu.
Dana Puchalská
6.1.2020 15:53
Jaruško, já vím... A ještě by se hodil nějaký ten zákusek viď? Když tam patří portské víno, tak troška by mohla po vaření
zbýt.
Jaroslava Handlová
6.1.2020 14:50
Ještěže jsem po obědě. Danko, ty umíš dělat chutě! To s mandlemi se mi móóóc zamlouvá, budu muset příležitostně svátečně vyzkoušet :-) Díky za inspiraci.
Eva Mužíková
5.1.2020 20:17
Marengo jsem si dnes vyzkoušela,. neměla jsem šunku, dala jsem libovou klobásu. Zeleninu dušenou v rýžovém hrnci - brambory, mrkev, kukuřice, kapusta, fazolové lusky, cuketa k tomu jako příloha. Vynikající!!!
Jana Šenbergerová
5.1.2020 15:44
Kuře moc často nemíváme, ale po portugalsku a Marengo se mi docela zamlouvá.
Věra Ježková
5.1.2020 12:29
Danko, prima. Kuře můžu na hodně způsobů. Jako uvedený nákyp dělám nádivku, s uzeným. S kuřetem musí být taky dobrá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA