Foto: autorka
Leden za kamna vlezem
8. 1. 2020A je to tady. Budeme zase o rok starší. Veškeré svátky jsme ve zdraví přežili, občas se i sluníčko ukáže, den se prodlužuje. Leden - už abych se šla podívat, jaká semínka zeleninová i kytičková mi zbyla a která dokoupím. V únoru správný zahrádkář začíná vysévat papriky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
8.1.2020 10:46
Děvčata díky, asi jsem spletla pořekadlo, bude to březen, ale i v lednu je u kamen hezky že ?
Eva Mužíková
8.1.2020 09:30
Soni, Ty jsi hlavička, hezky jsi to shrnula a nafotila. Ta zima, která je z fotek cítit se mne vůbec nedotkla, ležím totiž ještě v teplé posteli. Také jsem nedávno probrala uschovaná semínka, to to letí.
Anna Potůčková
8.1.2020 09:13
Leden, za kamna vlezem je určitě pravda pravdoucí, i když přísloví praví u nás na Moravě jinak. U nás to je takto: Březen-za kamna vlezem, duben-ještě tam budem. A to se teprve uvidí, zda tomu tak bude. Nevím, nějak jsem nepostřehla, že nějaká kamarádství skončila. Ale také všechno vědět nemusím..... Hlavní je, že z mého pohledu většina z nás tu našla své kamarádky, možná i kamarády a při setkáních je nám spolu všem dobře. Soni a abych nezapomněla, tak moc hezké fotky u článku! Hlavně fotky s nutriemi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA