Tři v Tunisku
Foto: autorka

Tři v Tunisku

7. 1. 2020
Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Kdyby to bylo možné, jela bych taky. :-) :-) :-) Mám ráda veselé zážitky z dovolené.Děkuju a zdravím.
Jana Hošková
Zuzko, příběh o oslovi si musím přečíst, snad ho najdu...dost jsem váhala, jestli mám tyto své zážitky popsat, vybrala jsem ty, které prošly sítem :-)) Ivo K. - tak teď nevím, jestli ta věta je míněna opravdu či ironicky :-)) :-)), neboť já si vždycky ze všech cest odnáším zážitky, řekněme, netuctové... Vlaďko, dodatečně závidím, že jste se uchytila v bance, protože náš běh z banky začínal být v určité fázi kritický...a Naďo a Jarko, díky za ocenění článku :-))
Jaroslava Handlová
Článek mi připomněl moje minulé návštěvy Tuniska a nad zážitky jsem se pousmála. Mám v živé paměti, že to tam tak chodívalo. Ale jinak je to země plná krás, která mne fascinovala mnohými kontrasty. Díky za humorné ztvárnění.
Naděžda Špásová
Dobře a vtipně napsané. (✷‿✷)
Vladislava Dejmková
Kupodivu i já mám z Tuniska velmi podobné zážitky. Až na to, že jsem se na WC probojovala i v bance.
Zuzana Pivcová
Hodně jsem se, Jano, pobavila a jako snad téměř vždy našla nějaké shody s mými zážitky z Tuniska. Nákup v Medině, použití WC, koupě vína, ochrana místním mládencem.... Schválně! Svůj příspěvek jsem tu měla před pár lety pod názvem Zachránil mě osel aneb....(to stačí, pod tím se to najde). :-D

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%