Foto: autorka
Tři v Tunisku
7. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
9.1.2020 10:45
Každá země je svým způsobem zajímavá a krásná, ale já se přesto vždycky ráda vracím do té naší, protože sem patřím a nikam jinam. Ale je fajn, že už můžeme konečně cestovat a poznávat, jak je to jinde. Je třeba ale mít na paměti, že všude je ale "chleba o dvou kůrkách". Soňo, kam se hrabe Tunisko na Šumavu ! Minimálně na ten záchod tam můžeš jít, kam chceš !
Jarmila Komberec Jakubcová
8.1.2020 19:43
Byla jsem v Tunisku několikrát a nemohu si stěžovat ani na služby a ani špínu či špatné jídlo. Je ale fakt, že jsem byla jen v 5ti hv.rezortech. Většinou jsem cestovala sama, ale s CK. Byla jsem i v pouštním hotelu kde se točily Hvězdné války, projela jsem Kartágo i Hammamet.
Jana Šenbergerová
8.1.2020 19:38
Po cestování do těchto končin jsem nikdy netoužila, ale početla jsem si o nich s chutí. Pobavila jste mě. :-)
Soňa Prachfeldová
8.1.2020 17:08
Jani moc ráda čtu tvoje hororověhumorné líčení z dalekých cest. Ale stejně pojedu zas jen na tu Šumavu.
Jan Zelenka
8.1.2020 01:19
Mám z Tunisu krásné vzpomínky. Záchody mimo hotelový resort jsou skutečně problém. Ale je to země krásná, plná památek, teplého moře, vynikající kávy a magické Sahary. Kartágo, Sidi bou Said a amfiteátr v El Jemu jsou nezbytnou součástí každého výletu. Alkohol je bez problému k dostání v hotelovém resortu. Víno a kupodivu i místní pivo se daly pít, destiláty byly hnusné. Vřele doporučuji.
Vynikajícím místem je Hammamet, jak starý, tak i ten nový.
Jitka Hašková
7.1.2020 20:15
Do Tunisu ani žádné jiné arabské země by mně nedostali ani za milion. Kdysi byla moje sestřenice s manželem v Tunisu a pak řekla, že je tam všude špína. Po tom, co jsem zažila na zájezdu v Egyptě, již nikde do té arabské špíny nepojedu. Nikomu to nedoporučuji, zvláště ženám. V Egyptě jsem měla štěstí, že jsem už byla stará, šedovlasá. Moje mladší kamarádka kyprá blondýna - to byly problémy. Nakonec jsem se prohlásila za její tchyni a podařilo se mi ji uchránit. Bez průvodce jsme si vyšly pouze jednou.
Jana Hošková
7.1.2020 19:48
Zuzko, tak jsem si přečetla doporučený článek o oslovi coby zachránci cti . Líbil se mi a vypadá to, že jste stejná dobrodružka jako já :-)). A pak jsem výpočtem zjistila (jelikož matematika není zrovna mou silnou stránkou, netvrdím, že jsem došla ke správnému výsledku), že jsme tam byly patrně ve stejném roce 2000 ! Na požádání mohu přidat své další hororové zážitky, ale obávám se, aby je laskaví čtenáři unesli... :-)) :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA