Foto: autorka
Výstava obrazů Bedřicha Dlouhého
8. 1. 2020Ráda chodím do Městské knihovny. Nyní jsem se dočetla, že tu probíhá velká výstava malíře Bedřicha Dlouhého (je mu 87 let), která mapuje jeho celoživotní práci.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Mertová
9.1.2020 12:50
Aleno, a taky ze zajímavých materiálů. Když si dáš třeba zobrazit a zvětšit u obr. img-2439, tak se nestačíš divit, co tam všechno malíř přilepil... :-) . Jak když doma vysypeš hodně letité šuplíky...
Alena Tollarová
9.1.2020 12:47
Zvláštní, ale krásné obrazy. U mě s přehledem vede dáma na obr. 2447. Fotky se Ti moc povedly.
Irena Mertová
9.1.2020 08:40
Helenko, jestli si chodíš číst do měst. knihovny, tak si můžeš dát kávičku i přímo v ní - někdy tam chodíme, když nevíme, kam se ve středu Prahy vrtnout :-)
Helena Dohnalová
9.1.2020 06:09
Irenko, děkujeme Ti za moc hezkou reportáž. Každý si vydere to svoje. Já určitě vyzkouším v kavárně kávičku. Chodím do knihovny si číst a půjčovat knížky a až půjdeme na procházku dáme i kávičku. Už se těším. Helena
Eva Hynkova
8.1.2020 22:29
Zpráva pro p.Z.Pivcovou- děkuji moc za úpravu obrázku. Nemohu se na Vás nějak nakontaktovat.
Ostatním se omlouvám za text mimo téma.
Eva Mužíková
8.1.2020 21:42
Upřímně, takové umění se mi vůbec nelíbí, nerozumím mu. Ale tím neříkám, že mne článek nezaujal.
Soňa Prachfeldová
8.1.2020 17:30
Díky za nakouknutí jedné výstavy, ráda se podívám na výstavy různé, někdy to má s uměním pramálo společného, třeba je to jen můj pohled. Každý umělec má nějakou svoji vizi. Když jsem viděla fotky Jana Saudka a jeho samotného vyfoceného s nahým mužstvím, tak mi přišly některé fotky k smíchu.Jsem ráda, když mi malby, kresby a umění různé něco dá příjemného, není to vždy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA