Ilustrační foto: pixabay.com
Nehlaďte krtky
12. 1. 2020V mých představách městského dítěte byl krtek vysoký asi tak půl metru, měl modré kalhotky, v ruce malý rýč, v kapse zrcátko a na hlavě tři vlasy. Taky byl šikovný podnikatel, jak by se dnes řeklo, neboť si sám zorganizoval od ostatních ušití svých kalhotek.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
14.1.2020 08:27
Šla jsem kolem koupaliště, je travnaté a rozsáhlé. Těch krtinců....Jeden vedle duhého...Asi hodně žížal...
Naděžda Špásová
13.1.2020 18:18
Jano, to je parádní příběh, moc jsem se pobavila. My sice máme zahradu, ale půda je jílovitá, takže krtečka si nepohladím, protože se nám vyhýbá, nejsme pro něj totiž dost dobří.
Eva Mužíková
13.1.2020 09:34
Jano, i mne jste hned po ránu pobavila. Já jsem nikdy krtka nezahubila, přestože mne jeho dílo občas pěkně vytočilo.
Danka Rotyková
12.1.2020 19:18
Tak to bylo moc hezké povídání, pobavila jsem se u čtení snad dnes poprvé. Díky.
Zuzana Pivcová
12.1.2020 19:15
Zvířátko je to opravdu roztomilé a žije si, tedy se i brání, v souladu s přírodou. Na zahrádce bych ho nechtěla, jenže stejně žádnou nemám. :-D
Marie Novotná
12.1.2020 16:16
Ano, krteček s kalhotkami je moc hezká pohádka. A to na zahradě jsou asi chudí příbuzní. :-) I u nás proběhl tento rituál. Bez poučení. Synovi se ještě několikrát podařilo ho chytit.
Hana Rypáčková
12.1.2020 14:55
První má hodina, kterou jsem učila, bylo hmyzožravci - krtek. Vzadu seděl učitel( žáci byli půjčení) a pak mi vytkl , že jsem dětem dovolila( obešla jsem třídu) sahat na jeho vycpané tělo napuštěné proti škůdcům. Ale taky mě pochválil, ž to nebylo nudné, děri běhaly po třídě a přdávaly si zprávy o krtcích. Potvory mě v lednu zorali na zahradě trávník...I v jahodách řádí..
Anna Potůčková
12.1.2020 12:54
Tak už jsem se nezasmála delší dobu. Úplně si toho krtka na tom dětském prstě představuji. Jj, život tropí hlouposti. Ovšem zvířátko je to krásné!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA