Móda pro šedesátnice. Tady je jejich ikona
FOTO: Instagram

Móda pro šedesátnice. Tady je jejich ikona

11. 1. 2020

Jmenuje se Margarita Argüelles a ve svém rodném Španělsku je velmi známá. Udává totiž styl. Sází na jednoduchou dostupnou módu z velkých obchodních řetězců a ukazuje, jak ji kombinovat. A také potvrzuje, že i po padesátce se žena může stát módní hvězdou na sociálních sítích.

móda
Hodnocení:
(4.4 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Slušivé modely - vybrala bych si 3,1, 3,2 a 6. Pásek neřeším. Pokud nemám štíhlý pas, dám halenu přes a je to.
Zdenka Jírová
Myslím, že zde nejde o Dustina Hoffmana, ale o pěkné modely a nápady. Také bych si nedala halenku do kalhot, tak ji nosím přes kalhoty.
Jitka Caklová
Oprava - omluva:...sice už není tak populární, jako před pětačtyřiceti lety, byl mu udělen britskou královnou Alžbětou II. Řád britského impéria a je to.....
Jitka Caklová
Copak Dustinu Hoffmanovi, to je pohoda. Já jsem v době největší slávy The Beatles (1964 -1965) kvůli autentičnosti nosu měla přezdívku Ringo a věřte že v patnácti až šestnácti letech, obzvláště od kluků, to zrovna příjemné nebylo. Dnes bych na to byla možná hrdá, sice už není populární, ale je to ve svých letech pěkný chlap. :-) :-) :-)
Alena Tollarová
Modely se mi líbí. Přijde mi to jako normální oblečení, žádná extravagance. Košili si přece nemusím dávat do kalhot. Oblékla bych si z těch sedmi obrázků všechno, i když vím, že těch pár kil už nikdy neshodím :)
Jana Šenbergerová
Hanko Š., dobrý postřeh. :-)
Jana Šenbergerová
Nepotrpím si na žádné ikony. Sluší jí to. No a co? Proto přece nemusím nosit to, co ona. A i kdybych chtěla, byl by problém to sehnat, anebo zaplatit.
Hana Novotná
Také se mi to moc líbí, jenže - jak už tu je popsáno. Není moc pěkné dát si halenku do kalhot a pásek, když není štíhlý pas. Jinak moc pěkné.
Dana Puchalská
Jsou to modely pěkné, ale..... Jak už píše Hana Švejnohová, je to pro dámy s hodně menší váhou a užším pasem. Ano kalhoty mám ráda, ale lidi také. :-) :-)
Danka Rotyková
Té dámě to opravdu sluší. A souhlasím i s tím, že se lze pěkně obléknout i v obchodních centrech. Já to tak občas dělám, ale ... abych vypadala dobře, nesmím moc šetřit. Alespoň u nás v OC jsou obchody střední kategorie, ale i ty luxusní. Takže jde to, ale je to poměrně drahé.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%