Neštěstí nechodí jen po horách, ale i po lidech
Ilustrační foto: pixabay.com

Neštěstí nechodí jen po horách, ale i po lidech

17. 1. 2020

A já dodávám – chodí bohužel i po dětech. Je to již dávno, kdy jsem tento životní příběh vyslechla v podvečer, na břehu řeky Sázavy. Tolik slz, co jsem při vyprávění vyplakala a po letech se mnou i maminka Evičky, jsem snad už nikdy nevyplakala.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.8 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Nováková
I přes krutý životní osud se některé připojily k mému článku a já jim za to moc děkui.
Alena Tollarová
Příběhy tohoto typu nedokážu dočíst do konce.
Marie Seitlová
Moc smutný článek, měla jsem slzy v očích. Proč, proč ……., je mi moc líto dětí, ale nejen jich.
Soňa Prachfeldová
Bolest nevýslovná, proč musí i děti, kéž by se už konečně našel lék ke zdraví.
Danka Rotyková
Hanko, krátce řečeno - hrozný příběh. O to horší, že je pravdivý. Život je v takových případech sloro k nepřežití. Ještě že má ta paní syna, jinak bych se obávyla i o její život.
Jitka Caklová
Přečetla jsem si název článku a začala číst..... Psal se rok 1976, dcerce byly 2 roky a viděla jsem film "Den pro mou lásku". Toho strachu, co jsem zažila. Strach, úzkost, bolest, po tomto filmu, vyústily ve spontánní potrat druhého těhotenství. Děkuji nechci! Už se nechci strašit, ani dojímat věcmi, které se mě netýkají. Ne proto, že bych byla bezcitná, ale proto, že nic nemohu změnit, ani nikomu svými pocity pomoci a hlavně mohou potkat každého, smrt se nikomu nevyhýbá.
Anna Potůčková
Hani moc dojemný článek a opravdu bez slz to přečte jen málokdo. Měla jsem kolegu, kterému umřela na leukémii krve jeho 4letá dceruška a i on to řešil alkoholem, a s manželkou se také rozvedl. Zaměstnavatel mu pak zaplatil léčbu, znovu se oženil se svojí původní manželkou a sekal dobrotu. Trvalo to tak asi 20 let, pak byl na operaci s kýlou a už domů nedojel - umřel po operaci.
Dana Puchalská
Moc a moc smutné.....
Zdenka Soukupová
Bohužel, i to se stává. Bez slziček to nejde ani přečíst...
Věra Ježková
Milá Hano, to je velice dojemný příběh. Takovou bolest si jistě neumí představit nikdo, kdo ji neprožil. ♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%