Ilustrační foto: pixabay.com
Neštěstí nechodí jen po horách, ale i po lidech
17. 1. 2020A já dodávám – chodí bohužel i po dětech. Je to již dávno, kdy jsem tento životní příběh vyslechla v podvečer, na břehu řeky Sázavy. Tolik slz, co jsem při vyprávění vyplakala a po letech se mnou i maminka Evičky, jsem snad už nikdy nevyplakala.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
21.1.2020 17:04
I přes krutý životní osud se některé připojily k mému článku a já jim za to moc děkui.
Marie Seitlová
18.1.2020 14:57
Moc smutný článek, měla jsem slzy v očích. Proč, proč ……., je mi moc líto dětí, ale nejen jich.
Soňa Prachfeldová
18.1.2020 08:19
Bolest nevýslovná, proč musí i děti, kéž by se už konečně našel lék ke zdraví.
Danka Rotyková
17.1.2020 19:24
Hanko, krátce řečeno - hrozný příběh. O to horší, že je pravdivý. Život je v takových případech sloro k nepřežití. Ještě že má ta paní syna, jinak bych se obávyla i o její život.
Jitka Caklová
17.1.2020 18:06
Přečetla jsem si název článku a začala číst..... Psal se rok 1976, dcerce byly 2 roky a viděla jsem film "Den pro mou lásku". Toho strachu, co jsem zažila. Strach, úzkost, bolest, po tomto filmu, vyústily ve spontánní potrat druhého těhotenství. Děkuji nechci! Už se nechci strašit, ani dojímat věcmi, které se mě netýkají. Ne proto, že bych byla bezcitná, ale proto, že nic nemohu změnit, ani nikomu svými pocity pomoci a hlavně mohou potkat každého, smrt se nikomu nevyhýbá.
Anna Potůčková
17.1.2020 16:49
Hani moc dojemný článek a opravdu bez slz to přečte jen málokdo. Měla jsem kolegu, kterému umřela na leukémii krve jeho 4letá dceruška a i on to řešil alkoholem, a s manželkou se také rozvedl. Zaměstnavatel mu pak zaplatil léčbu, znovu se oženil se svojí původní manželkou a sekal dobrotu. Trvalo to tak asi 20 let, pak byl na operaci s kýlou a už domů nedojel - umřel po operaci.
Věra Ježková
17.1.2020 10:23
Milá Hano, to je velice dojemný příběh. Takovou bolest si jistě neumí představit nikdo, kdo ji neprožil. ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA