Foto: autorka
Před a za myší dírou
19. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Hynkova
20.1.2020 22:50
Paní Vladislavě patří velký dík, fotodokumentace je úžasná, velmi zdařilá.
HK znám, líbí se mi a historická místa mají vždy co říct.
Vladislava Dejmková
20.1.2020 14:10
Jsem ráda, že se někomu moje fotografie s komentářem líbily. I já se ráda dívám na fotografie z míst, kde jsem nikdy nebyla (a asi nebudu). Nejsem sice rodilý Hradečák, ale žiji tady už 40 let. Tyto fotky jsou jen malým kousíčkem našeho krásného města.
Zdenka Soukupová
20.1.2020 13:03
Vladislavo, to je profi průvodce. Hradec neznám, je od nás daleko. Tak alespoň Vaším prostřednictvím jsem se dozvěděla o zajímavých hradeckých místech.
Mell Nova
20.1.2020 13:00
Hezký den, nejsem přímo rodačka, ale tohle město z nám od svých 3l.,žili tu příbuzní, mami tu studovala i pracovala.Ale nikdy jsem od nikoho neslyšela výraz myší díra.Po schodech jsme jako náctiletí vybíhali nahoru, na náměstí, tam býval nad samoškou bufet, kde měli chlebíčky s uherákem.Další naší návštěva patřívala maličké cukrárně.
Alena Tollarová
20.1.2020 12:44
Jsem ostuda, ale HK opravdu vůbec neznám. I když je pravda, že jsem si tam poprvé pochovala nejstaršího vnoučka. Myslím, že je na čase, abych si HK připsala na výletní listinu na ledničce. :)
Hana Nováková
19.1.2020 19:31
Díky Vladislavo, neuvěřitelná krása, v HK jsem byla 2x pracovně a to určitě ne po těchto krásách, na které nezbyl ani čas.
Zuzana Pivcová
19.1.2020 17:43
Vidím, že z Hradce neznám opravdu nic, jen nemocnici a mořské akvárium. A kdysi před více než 30 lety jsme tam vystavovaly britského kocoura na mezinárodní výstavě. Fotky jsou moc zajímavé a svědčí o tom, že kdo si umí všímat a hledat, objeví taková místa a zákoutí, která jiným uniknou.
Hana Rypáčková
19.1.2020 16:29
Díky, Hradec miluji, manžel tam žil do čtrnácti let a jezdili jsme tam na jeho třídní srazy.. Taky máme myší díru, ale není hezká...
Dana Puchalská
19.1.2020 13:53
Vladislavo, v HK jsem byla několikrát. A pokaždé se mi tam líbilo. Je to krásné město a Vaše fotografie jsou toho důkazem.
Věra Ježková
19.1.2020 13:16
Moc pěkné. V HK jsem byla několikrát pouze na odborných konferencích pořádaných na pedagogické fakultě. Takže jsem prošla jen její okolí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA