Ilustrační foto: pixabay.com
Když se stanete obětí vlastních myšlenek
6. 2. 2020Už jste se někdy stali obětí vlastních negativních myšlenek? Pokud si nejste jisti, popřemýšlejte o jedné nebo dvou z uplynulých několika nocí, kdy jste byli sužováni nejrůznějšími myšlenkami a nedokázali jste svou mysl zklidnit a ponořit se do spánku. Nebo jste se probudili uprostřed noci a nemohli znovu usnout.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
6.2.2020 09:06
Zuzko, moc hezké zamyšlení i nabádání. Už jsem porůznu napsala, že jsem o sobě nejvíc přemýšlela jako mladá, když jsem se učila žít a nevěděla si rady se sebou a světem. Přečetla jsem také tuny příslušných knih. K teorii se postupně přidala praxe, takže teď už nemám potřebu o sobě moc přemýšlet. Znám se, vím, co asi od sebe můžu čekat, a že v něčem se nezměním, ať dělám, co dělám. Na meditaci nemám trpělivost. Myslím, že na nějaké případné záchvaty temných sil doplácím především sama a doufám, že jimi nikoho příliš neobtěžuji. Svých několika nejbližších přátel si velmi vážím.
Jitka Caklová
6.2.2020 09:03
Každý se stáváme "obětí" svých myšlenek a přivádíme si jimi mnohé, vlastně všechno, aniž bychom si to uvědomovali. Osobně jsem ráda v objetí hezkých myšlenek a jdu cestou radosti. Vesmír má bohatou paletu barev a Je lepší býti v obětí krásných myšlenek, než obětí špatných. Každý dostane, co si z palety vybere. Zuzko dík za článek bez "ale" :-)
Hana Šimková
6.2.2020 08:56
Bohužel mně poslední dobou ovládají nejen myšlenky negativní, ale myšlenky vůbec .Nevím čím to je. Dříve jsem je dokázala zahnat , ale poslední dobou to nejde.Nakonec vždy zvítězí prášek, protože ty myšlenky uklidnit schopná nejsem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA