Ilustrační foto: pixabay.com
Smutný konec jedné vosy
19. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše Onderková
22.1.2020 10:23
Sice se mi něco takového ještě nestalo, ale asi bych se honem svlékla. Nevím jak bych dopadla po žihadle, jsem totiž silný alergik. Sice mám odvahu, ale toto bych určitě neriskovala.
Elena Valeriánová
21.1.2020 18:23
Kalhoty dolů, to zná dobře i můj muž. Byl na fotbale a jak tak stojí poblíž branky, vletěla mu do nohavice vosa, vletka až k ... víte k čemu. Tak rychle prý ještě nikdy kalhoty dole neměl. A bylo mu zcela jedno, že bude za exhibicionistu. Obešlo se to bez maléru. Ireno, vy jste dopadla hůř, ouou, ale vzpomínka se čte hezky.
Zdenka Žichovská
21.1.2020 17:44
Jednou jsem v maliní šlápla na vosí hnízdo, které bylo v zemi a vosy mi vletěly nohavicí do kalhot. Nikdy jsem neměla kalhoty tak rychle svlečené jako tenkrát. Myslím, že s tou sukní by to dopadlo nějak podobně.
Alena Tollarová
20.1.2020 08:55
Ireno, taky přemýšlím o tom, co bych dělala já. Ale zasednout ji při představě nevyhnutelnosti bolestivého štípance bych se asi zdráhala. Říká se, že cizí neštěstí člověka potěší, ale tohle Ti fakt nepřeju. Rafla mě jednou vosa při jízdě na kole mezi poli do předloktí a měla jsem ho potom jako báň.
Zuzana Pivcová
19.1.2020 17:40
Já bych se snad přece jen začala odstrojovat. Jednou mi na dovolené v Řecku vlezla nějaká divoká včela nebo sršeň pod oranžový pásek od hodinek. Samozřejmě to píchlo. Ačkoliv nejsem, nebo do té doby jsem nebyla alergická na štípnutí, tak tohle byla síla, že jsem druhý den jen s problémy docestovala domů. Na takové štípnutí pomáhá homeopatikum firmy Boiron s názvem Apis mellifica.
Hana Rypáčková
19.1.2020 16:31
Brrr, to bych nedala ze sukně ji vytřepala. Jednou jsem měla bosu v pláštěnce a roztrhala ji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA