Park Václava Havla, /pro mne ovšem Klášterní zahrada/ foto autor
Jarní nostalgie - Glosa sklerotická
19. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
21.1.2020 15:59
Honzo, dnes mne to sluníčko na obloze také naladilo smířlivě, přemýšlivě. A to s těmi myšlenkami znám rovněž velmi dobře. Člověk je pak nevykpe a nevykope :-)
Marta Novotná
21.1.2020 13:49
Zastavit MyšLenku je někdy problém, ale buďme rádi,že občas nějakou máme :-) . Díky za pěkné povídání.
Jan Zelenka
20.1.2020 13:16
Děvčata, děkuji za vaše pozitivní komentáře. Myšlenky dobré i špatné krouží kolem našich hlav, některé se v nich uhnízdí, některé odeženeme, některé zapomeneme. Nenechme se jimi příliš ovlivnit v našem konání. Čas, který nám osud dopřává, využijme co nejlépe. Ještě jednou děkuji.
Jitka Chodorová
20.1.2020 09:25
Honzo, já se při čtení Tvého příspěvku ocitla tam s Tebou, a snad jsem i to sluníčko cítila hřát, děkuji za tu chvilku u kávy, i když já jí nepiji, určitě bych si něco objednala jiného. Ještě k těm myšlenkám, asi jsou výsadou stáří, já je také naháněla vínkem, ale už rok a půl je tomu jinak, ony chodí za mnou před spaním, a já se s nimi kamarádím, i když někdy jsou docela depresivní, tak ty se snažím odhánět.
Irena Drob
19.1.2020 20:17
Pěkné zamyšlení, myšlenky mě také opouštějí, ale vínem je nehoním. Říkám si, že nebyly důležité, když se nevrátí.
Anna Potůčková
19.1.2020 15:20
U mně myšlenky se zpravidla objevují při mém ulehání se ke spánku. A jsou různorodé. Od těch které se dávno odehrály i těch, které se teprve mají uskutečnit.
Anna Potůčková
19.1.2020 15:20
U mně myšlenky se zpravidla objevují při mém ulehání se ke spánku. A jsou různorodé. Od těch které se dávno odehrály i těch, které se teprve mají uskutečnit.
Dana Puchalská
19.1.2020 14:23
Jane, díky za pěkné počtení. Moje myšlenky a dobré nápady občas krouží okolo mého minibermudského trojúhelníku. A pak najednou vyletí jako splašený. A já se tomu pomalu nestačím divit. Ale je to tak.
Jana Šenbergerová
19.1.2020 14:09
Ráno jsem se zaradovala, že konečně začíná regulérní čas zimy, a ono nic. Nejspíše pro nás všechny začíná čas zvykání na nečekané změny.
Pěkně jste se s časem i myšlenkami popasoval.
Mirek Hahn
19.1.2020 13:41
Příliš mnoho myšlenek vede k jejich devalvaci. Stačí občas jedna, když je zajímavá a cenná :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA