Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Šenbergerová
22.1.2020 22:38
Danko, na pokračování jsem "přistoupila" jen proto, že jsem loni nezdokumentovala celý kalendář, ten nápad přišel až s podzimem. Děkuji za pochvaly a tím i impulzy k další tvorbě. Tak snad si poradím i s dalšími fotografiemi v dalších měsících. Někdy je to dost zapeklité a ti, kteří kalendář nemají a fotky neznají, musí občas kroutit hlavou, kam na ty "nesmysly" chodím. Proto moc děkuji redakci, že je k mým rýmovačkám připojí. Na tu "pravdu před očima" jsem čekala půl měsíce. Vydržela jediný den, ale aspoň kopce okolo jsou bílé. Uvidíme, co přinese únor. :-)
Dana Kolářová
22.1.2020 19:53
A pokračování s kalendářem i60 2020 je na světě. Určitě budou zase tak pěkná jako ta loňská.
Alena Vávrová
22.1.2020 15:01
Tleskám, Jani!
Eva Mužíková
22.1.2020 11:11
Jani, povedlo se, velmi nápadité téma..
Lenka Hudečková
21.1.2020 19:19
Jani, krásné :-)
Hana Nováková
21.1.2020 10:38
Snímky z fotek umě zakomponované do básničky to tu ještě nebylo. Moc heké Jani, povedlo se...
Zuzana Pivcová
21.1.2020 09:36
V básni a v kalendáři je leden, ale za oknem redakce mám čistě bezoblačný slunečný den jak na jaře. Tak si alespoň čtu, jak by měla vypadat regulérní zima, i když v metropoli je jen pro zlost.
Jitka Chodorová
21.1.2020 09:13
Jani, potěšila jsi mě hezkou básničkou i krásnými fotkami, i když zimní nálada je vítaná, já osobně se na sníh jen dívám, všechny aktivity s ním spojeném už jsou pro mě nedostupné, a to včetně procházek. Díky.
Dana Puchalská
21.1.2020 09:01
Jani, to je hezká báseň. Ano ten kalendář mám doma a je krásný, ale já básnické vlohy nemám. Děkuji.