Foto autorka
Narozeninový dárek
20. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
22.1.2020 08:41
Naděnko díky moc za krásný článek i fotečky - hodně jsem si připomenula. Ve zrenovovaném Národním muzeu jsem už byla a je skutečně nádherné...
Alena Vávrová
20.1.2020 18:53
Nadi, to byl krásný výlet a moc pěkně jsi to nafotila, dík. Já to mám slíbeno s mladými příležitostně.
Marie Seitlová
20.1.2020 18:22
Nadi, krásný dárek jsi měla, také mám ráda zážitky. Fotky se mi líbí, po opravě jsem tam ještě nebyla.
Jana Šenbergerová
20.1.2020 18:17
Naďo, tvůj dárek je tak trochu i mým dárkem, přestože nemám narozeniny. Praha je daleko, a tys mi ji zase jednou trochu přiblížila.
Eva Mužíková
20.1.2020 17:26
Tvé články ráda čtu, fotky ráda prohlížím. Přestože já jsem spíš na krajinky, ráda jsem si fotky prohlédla. Díky Tobě jsem byla v Národním muzeu, ale osobně mne tam nikdo nedostane... Hezký článek i fotky kamarádko.
Dana Puchalská
20.1.2020 16:32
Naďo, hezký narozeninový dárek. A jen tak mezi námi, já tam taky po rekonstrukci ještě nebyla. Fotky máš parádní.
Jarmila Komberec Jakubcová
20.1.2020 15:38
Jako vždy máš Naďo velmi pěkné fotky a zajímavé vyprávění
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA