FOTO: autorka
Jak odolat marketingovým fíglům
21. 1. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
21.1.2020 19:03
Jano, opravdu pěkný a vtipně sepsaný článek. Ano marketingové
léčky a tahy na zákazníky, to je někdy zážitek. Vždyť je to i posíleno výukou pana psychologa. Opravdu, je to tak, měla jsem tu čest zažít na vlastní kůži. A že sháním toaletní papír, co je až na konci,..... :-( Ovšem pokaždé mně dostane do lehkých mrákot když prodavač/ka řeknou : "Zboží je
vylistováno...."
Tak začnu v duchu uvažovat a pro sebe si říkám "Šmankote, mám já to zapotřebí?" a jdu radši o dům dál.
Zuzana Pivcová
21.1.2020 18:39
Na mně se hypermarkety zrovna moc neobohatí. Většinou vím zcela konkrétně, pro co jdu, a toho se vesměs držím. Kávu si dávám v automatu v síti prodejen drogerie Teta, tam je totiž pro členy klubu k nákupu zadarmo, takže, když už tam jsem, proč bych si ji nedala. platí se mincemi a cenu pak pokladní při platbě odečte.
Naděžda Špásová
21.1.2020 13:56
Jano, tak to je skvěle napsané. Jako kdybych se v tom obchodě viděla. V tomhle opravdu nejsi sama. Když řeknu doma, že v obchodě chci jen pečivo a domů jedeme s plnou taškou, zazní sarkasticky, jestli jsem náhodou nešla jen pro pečivo. A to mi nikdo nemusí ani nabízet kávu. Opravdu jsem se pobavila. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA