Auto pro seniory. Které je pro ně nejideálnější?
Jaké vybrat auto? Nejoblíbenější automobily pro seniory
27. 1. 2020Výběr nového vozu je důležitým životním rozhodnutím a investicí. Požadavky na nový vůz jsou velice individuální a mění se také v závislosti na tom, v jaké životní fázi se právě nacházíme.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Aneta Gedeon
27.3.2025 10:38
Moji rodiče si nedávno pořídili Škodu Scala a musím říct, že to byla skvělá volba. Vyšší posed, bezpečnostní asistenti, pohodlné nastupování – přesně to, co potřebovali. A protože si auto fakt hýčkají, hned jsme se pustili i do vylepšování. Největší radost měli z pár doplňků odtud https://www.reviloshop.cz/interier/ – hlavně nové koberečky a organizéry, které jim usnadňují každodenní používání auta. I drobnosti dokážou udělat velký rozdíl v pohodlí na cestách.
Valerie Polášková
31.12.2021 03:26
Jestli můžu mít jeden tip, tak pokud vybíráte auto pro staršího člena rodiny a auto má palubní počítač, tak je dobré myslet na to, aby bylo jeho menu v češtině. Většina starých lidí bohužel angličtinu neovládá. Právě s tímto jsme měli problém, když jsem kupovala auto svému tátovi. Čeština nakonec naštěstí do auta šla nahrát, o to se postarali https://www.autacesky.cz/
Ivan Navrátil
16.12.2020 07:57
Děti nám koupili novou Octavii, celý život jezdím ve škodovce. Od embéčka až po novější modely. Krásný poježdění. Teď už moc nejezdím, ale na těch pár kilomtrů ročně ideál. K tomu jsme ještě dostali celoroční pneumatiky od www.pneuok.cz, abysme nemuseli řešit na podzim a na jaře výměnu. No, naštěstí si to ještě dokážu pohlídat a o auto se trochu postarat, tak z toho strach nemám. :)
Patrik Poula
26.10.2020 05:48
Já jsem celý život věrný Volkswagenům a nebudu na tom nic měnit. Už 3 roky máme VW touareg a vyhovuje mi, jak je vyšší. Krásně je z něj vidět a nalézá se mi do něj také lépe. Je docela nový, takže si myslím, že už mi vydrží :-) . Musel jsem si k němu akorát přikoupit ještě jeden klíč z https://www.auto-klic24.cz/ , protože mi ho manželka pořád bere a nevrací ho zpátky na věšák, tak jsem si koupil svůj vlastní klíč, který jí nepůjčuji :-D .
Jaroslava Handlová
28.1.2020 11:40
Již jsem hlasovala, ale vybrala jsem si vůz, který není u tohoto výběru v článku uveden.
Soňa Prachfeldová
28.1.2020 07:30
Jsem ráda za malé autíčko Hyundai i20 , slouží mi věrně , je i prostorné, naskladam vnoučata i psa.
Miluše Hasenohrlová
27.1.2020 19:05
Jako mladí jsme začínali Škodou 100 a do důchodu jsme si koupili novou Škodu Fabii. Jezdíme jen k dcerám, na nákup a občas za přáteli.Jsme s ním velmi spokojeni,pohodlné,nízká spotřeba.
Dana Puchalská
27.1.2020 13:47
Auta jsou to hezká. Ale my doma máme jinou značku - Chevrolet. A jsme s ní velmi spokojeni.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA