Lubomír (64): Kvůli mladé milence jsem přišel o rozum, pak o rodinu, dům i byt
Po rozvodu zůstal sám. Zbyly mu jen vzpomínky

Lubomír (64): Kvůli mladé milence jsem přišel o rozum, pak o rodinu, dům i byt

25. 1. 2020

Byla to největší blbost v mém životě. Tak shrnuje svou životní peripetii čtyřiašedesátiletý Lubomír, který odešel od manželky k milence, ale ta jej za rok poslala k šípku. Teď žije sám v pronajaté garsonce.

Můj příběh psychika rozvod
Hodnocení:
(4.9 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Láska není slepá, ani hluchá, láska je dobro, které si lidé pletou s libidem a takhle to dopadá. Svými názory nikoho nesoudím, ani neodsuzuji. I když se to tak mnohým může zdát, není tomu tak ♥
Hana Nováková
Bohužel, na všechny rady je dnes už pozdě...
Dana Puchalská
Určitě není sám. Jo když srdce chce, tak ho nic nezastaví.
Jana Kollinová
Nic nového pod sluncem!
Danka Rotyková
Ani já pána neodsuzuji. Někteří muži takoví jsou. Druhá míza (i tak se tomu říká) je cesta k velkým potížím. Když to dopadne dobře, stejně je to nakonec pro chlapa velká zátěž ... myslím, že na některé ženy, co se týče intrik, žádný muž nemá.
Hana Rypáčková
Chlap se musí rozhodnout, čím bude myslet, jestli hlavou nebo.......Dobře, že varuje....
Jana Šenbergerová
Každý je sám strůjcem svého života, i když to tak nevypadá, a proto se to tak většinou nebere. Naivní ten, kdo si myslí, že se všechno dá ukočírovat rozumem. Někdy chceme něco tak moc, že se nám splní i to, co bychom nikdy nechtěli, kdybychom věděli ...
Alena Tollarová
Víme, že láska je slepá a hluchá a nezná žádné hranice a pak se tomu, když se někomu přihodí, divíme? Kdo nezažil, těžko může "zvenku" pochopit. Proto pána neodsuzuji. Vždyť se potrestal dost sám.
Alena Tollarová
Dala jsem jedničku, a to jsem článek ani ještě nečetla. Netuším, jak se tam dostala :(
Zdenka Hillová
Nechápu ,že vůbec si myslel ,že tak mladá žena ho miluje ???? jen ,aby ten malý byl vůbec jeho :))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%