Foto: M. a Z. Pivcovy
Kočka z minulého století
2. 2. 2020Dovezly jsme si ji koncem léta 1998 z výstavy různých domácích zvířat. Sotva odrostlé nalezené kotě bylo určeno k osvojení. Nedoufaly jsme, že nahradí mimořádně chytrého a milovaného kocourka, který nám před pár týdny v poměrně nízkém věku odešel. Přesto jsme ji pojmenovaly Naďa, tedy naděje.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
2.2.2020 10:28
Marcelo, když čtu vaše vyznání, musím se smát a asi víte proč. Tak často své jméno v článku opravdu nevidím. Tolik předností, jako Naděnka, jsem neměla, ale občas jsem se měla i dobře. A teď už si nestěžuju. Kočička to byla opravdu krásná. (◕ᴗ◕✿)
Eva Mužíková
2.2.2020 10:20
Nádherné zvířatko, hezké vyprávění. Kdybych v současné dobé neměla možnost starat se občas o pejska Míšu, určitě bych si pořídila kočičáka. Kvůli Míšovi, který je u mne opravdu šťastný a jeho páníčci také, nevzala jsem si na stálo dalšího pejska....
Jitka Hašková
2.2.2020 09:43
Hezký příběh. Kočku bych doma mít nemohla, vadí mi jak všude vlezou. Ráda si je pohladím u přátel, pohraji si s nimi, ale domů ne. Já patřím k milovníkům psů.
Dana Puchalská
2.2.2020 09:15
Škoda, že nemůžu ze zdravotních důvodů mít doma žádné zvíře. Kočka je milá společnice. Babička měla po celý život kočku. Na zimu s ní jezdila k nám domů. Naposled měla kocoura Mind'áka. Moc ráda na něj vzpomínám. A Naďa je opravdu krásná kočka
Libuše Křapová
2.2.2020 09:12
Připomnělo mne to vzpomenout si, jak jsem našemu psímu miáčkovi Aranovi jednou koupila tvarůžky, miloval je. Netrpělivě seděl a hypnotizoval mé ruce, abych si pospíšila s rozbalovánm. Balíček byl ale kluzký a vyklouzl mi. Pes skočil - a už ho nevydal. Také jsem měla strach co s ním celofán provede. Přežil bez ztáty kytičky :-) Pes a kočka z minulého tisíciletí :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA