Chvála dialogu
1. 2. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
4.2.2020 11:55
Je dobré mít přítele, se kterým nemáte touhu se identifikovat, se kterým se vzájemně uznáváte a vzájemně se také tolerujete, a se kterým vás rozmluva oboustranně posouvá o kousek dopředu a zbavuje stresu. S malou Britney takové dialogy vést bohužel nemohu. Milé dámy, všem velký dík za všechny vaše pozitivní ohlasy.
Jaroslava Handlová
3.2.2020 23:42
Líbí se mi otevřenost obou autorů. Věrko a Jendo přeji vám další příjemné chvíle setkávání a zdárnou spolupráci.
Jindra Hubačová
3.2.2020 21:50
Články obou autorů se mi moc líbí a přeji hodně zdaru při další spolupráci.
Marcela Pivcová
3.2.2020 13:29
Mně při Vašem dialogu ještě přichází na mysl text známé písně V+W Život je jen náhoda... Ale někdo zase na náhody nevěří...
Hana Rypáčková
3.2.2020 10:04
Přeji takovým setkáním. Vždy si říkám, jaká náhoda a štěstí setkat se v jednom století...
Věra Ježková
1.2.2020 19:36
Děkuji moc i vám ostatním. I paní Kolářové, která mne rozesmála svou jedničkou. S Jitkou jsme si to vyjasnily, neviděla celý text. Věřím, že Honza zavítal na íčko náhodou, stejně jako já více než dva roky před ním. To, že jsme se setkali a rozumíme si, ale za náhodu nepovažujeme ani jeden.
Zuzana Pivcová
1.2.2020 19:17
Když přišel článek do administrativy, těšila jsem se předem, že vyvolá velký ohlas. A teď po příchodu domů vidím, že jsem se nemýlila. Trochu jsem něco podobného zažila "na vlastní kůži" před nějakým rokem. Oběma naladění na stejnou nebo alespoň podobnou notu velice přeji. A osobně bych si na vás docela ráda potvrdila, že přátelství může být víc než láska. Teď mám na mysli tu milostnou, protože jinak v sobě přátelství pochopitelně velkou "člověčí" lásku má. Tak ať trvá a tvoří. Díky.
Hana Nováková
1.2.2020 19:15
Prohlubujte vaše přátelství a ať nikdy neskončí to přeji Věrce i Janovi
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA