FOTO: archiv autorky
Stěhování
29. 2. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
4.8.2021 15:36
Patřím k těm, kteří se také stěhovali, Před měsícem jsme se i s mladými odstěhovali o 17 km dále a jsme spokojení. Myslím si, že dřívější generace stěhování nesla hůře, než to neseme my. Ve svém životě jsem se stěhovala již 4 krát. První bylo po svatbě, další bylo po získání podnikového bytu kde jsme žili nejdéle, a další 2 stěhování byla do rodinného domu.
Silvie1 Koutcká
4.8.2021 14:54
My už se také museli odstěhovat za Prahu. Máme 3 děti a nájmy jsou vysoké až do nebes. Jediné co nám to trochu usnadnilo, byla tahle stěhovací firma: stehovanikoruna.cz/ jen díky nim to naštěstí proběhlo hladce a rychle. S dětmi to bylo totiž komplikované, ale už si zvykli.
Silvie1 Koutcká
4.8.2021 14:53
My už se také museli odstěhovat za Prahu. Máme 3 děti a nájmy jsou vysoké až do nebes. Jediné co nám to trochu usnadnilo, byla tahle stěhovací firma: https://stehovanikoruna.cz/ jen díky nim to naštěstí proběhlo hladce a rychle. S dětmi to bylo totiž komplikované, ale už si zvykli.
Silvie1 Koutcká
4.8.2021 14:53
My už se také museli odstěhovat za Prahu. Máme 3 děti a nájmy jsou vysoké až do nebes. Jediné co nám to trochu usnadnilo, byla tahle stěhovací firma: https://stehovanikoruna.cz/ jen díky nim to naštěstí proběhlo hladce a rychle. S dětmi to bylo totiž komplikované, ale už si zvykli.
Silvie1 Koutcká
23.6.2021 10:31
Já jsem také již 40 let žila na stejném místě, ale díky okolnostem jsem své bydliště musela změnit. Jak se říká, že zvyk je železná košile i pro mne to nebylo jednoduché. Nyní žiji s mým novým manželem v krásném bytě za Prahou u nádherného parku a musím říct, že už jsme si na to tady tolik zvykli, že se mi po mém starém bydlišti ani troch nestýská a i vnoučata za námi jezdí moc rádi. Já jsem nevěděla akorát s tím stěhováním na koho se obrátit, ale syn mi dal tip na tuto firmu: https://stehovanikoruna.cz/ a tam teda nám opravdu moc pomohli s celým stěhováním.
Marie Jančeková
14.4.2016 10:43
Dobrý den paní Jindro,
"přesazení" zatím neřeším, ale díky Vašemu článku se ho asi nemusím bát.
Pozitivní přístup životu vždycky potěší....
Miroslav Bašný
28.3.2016 14:22
Zdravím,
všiml jsem si, že zde má hodně lidí problém se stěhováním, což naprosto chápu. Z důvodu nedůvěry ke stěhovákům jsem si všechny věci odvozil sám - prostřednictvím firmy www.dodavky-express.cz, která zprostředkovává pronájem užitkových vozů. Doporučuji, poskytují perfektní servis za rozumné ceny
Květoslava HOUDKOVÁ
3.3.2016 06:04
Ahoj Ájo - souhlasím s Tebou: V Kostelci žijí obě rodiny mých dětí - mají dostatek místa, jsme zadobře - ale přesto jsme ani nehovořili o společném bydlení. Rozdíl už 3 generací, každá právo na svůj život! Tak to máme rozděleno: Jedna rodina v okraji horní části města, druhá v okraji výjezdu z města - a já v Pečováku uprostřed = jsme spokojeni !
Dagmar Bartušková
2.3.2016 23:50
Změny mám ráda. Před pár lety jsem udělala za vším tlustou čáru, prodala byt, sbalila své saky-paky, a tradá do jiného kraje, z velkého města do velkoměsta. Nejsem lokopatriot. Hned jsem si zvykla, i když můj být je taková větší telefonní budka. Mám tam jen to, co skutečně potřebuji, žádné zbytečné věci na prach. Určitě jste udělala dobře. A bydlet s mladými? N I K D Y ! ! ! Ti mají mít své, a vy též.
Soňa Prachfeldová
2.3.2016 18:11
Super paní Jindro a přeji Vám mnoho mnoho mnoho spokojených let a Lady též dobré zdravíčko, ta je doma tam, kde jste Vy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA