Z archívu autorky článku
Pár přátel stačí mít
2. 2. 2020Je začátek roku a na mne, na Lukyho a Maggie čekají nová dobrodružství. Jedním z nich byla cesta na ten náš hrad pod horami Krušnými. Přiznám se, protože jsem tam byla nedávno, šlapat ten kopec se mi znovu moc nechtělo.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
4.2.2020 08:24
Hezké toulání..Hněvín se mi líbí a S'umavu si užívej. Krušný jsou podobně tajemné. Meginku hladím.
Eva Krausová
4.2.2020 04:32
Soni, hezky jsi to vystihla. Ostatně já také ještě raději chodím do lesa, než na Hněvín, tam teprve duše zpívá. Ač on ten Hněvín prostě k Mostu patří. Vždy, když jsme se vraceli z cest, Hněvín byl to první na kopci, co jsme zahlédli a věděli jsme, že jsme doma. Navíc, já se na Hněvín dívám i od svého domu večer, když je osvětlený.
Soňa Prachfeldová
3.2.2020 07:33
Evo, jako vždy originální, i fotky se mi moc líbí. Ráda chodíš na Hněvín, asi jako já tady u nás na louky , na kterých občas zahlednu srnky, v lesních porostech zakřičí ptáci, pozor člověk přichází. A duše zpívá :-)
Eva Krausová
3.2.2020 04:38
Všem dámy díky za milá slova. Dani, tykání jistě platí, jen jsem tu u článků déle nebyla... Tak ahóóój. :-) Evi, čtyřnozí patří do rodiny, o tom není pochyb. Megí často "hladí" mě samotnou.
Věra Ježková
2.2.2020 19:43
Evo, díky za hezký článek. Přeji ti vše dobré, hodně důvodů k radosti ze života.
Eva Krausová
2.2.2020 19:31
Zuzko, to je super, že také nosíte trička s vlky, já se snad někdy v nich vydám na mou milovanou Šumavu. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA