Pravdivá pravda o šíření koronaviru
Ilustrační foto: pixabay.com

Pravdivá pravda o šíření koronaviru

3. 2. 2020
koronavirus Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
A já myslela na amerického brouka pro netopýry... :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Myslím, že jme všichni při čtení tohoto "rozhovoru" pochopili, že se jedná o nadsázku, ale v této době není černý humor namístě. Situace je zřejmě vážnější než si umíme představit. V dnešním globalizovaném světě je nákaza virem z jedné části věta do druhé otázkou pár hodin letu.
Mirek Hahn
Chtěl bych zdůraznit poslední odstavec článku. Z něj jasně vyplývá, že cílem žertu není koronavirová nákaza ale KONSPIRAČNÍ TEORIE, které se kolem té nešťastné události hned objevily. ( Pro srovnání hustoty toho neštěstí, ještě dílčí údaj: už před pár lety umíralo v Číně při silničních nehodách 700 lidí denně ) . Páně Čepelkova satira, je naprosto na místě v zemi, kde lidé vykoupili roušky, a to i takové, které stály stovky korun, protože byly speciální a likvidovaly všechny viry. Pro ilustraci, že se nejedná o výjímečný případ, připomínám, že se u nás také velmi dobře prodávaly redukce do zásuvek, které odfiltrují elektřinu vyrobenou v atomových elektrárnách.... Apropó, proč ten Zeman nejel do Číny? Náhoda? Nemyslím si....
Zuzana Pivcová
Nejsem v poslední době moc přístupná humoru, to bude asi tím. Najednou váhám, zda to fandí Čechům v pojetí určité hrozby nebo si z nich naopak dělá "šoufky". A vlastně z celého světa.
Anna Potůčková
Zatím víc než koronaviru se bojím šířením hoaxů na toto téma. Jinak souhlas s Elenou!
Elena Valeriánová
Pro mě šlápnutí vedle. I mistr tesař se utne.
Zdenka Soukupová
Krásná ironie, bohužel trochu smutná.
Jana Kollinová
Rozhovor se sebou samým? To nebudou příznaky ataku kolonavirem. Mám ráda inteligentní nadsázku, ale zde mi nepřipadá na místě. Sorry!
Libuše Křapová
Oldřichu :-) bezvadné :-) Jen bych doplnila, že na zlikvidování virů stačí i slivovice bez metanolu. Ať žije český (trochu škodolibý) humor. Ale, když všechno víte, znáte a předpovídáte, nemohl byste mne tajně a šeptem informovat, jaká čísla vyjdou v příštím tahu Sportky? Přísahám a slibuji, že to nikomu jinému neřeknu!
Mirek Hahn
Pane Čepelko, a jak to tak všechno víte? Obsluhoval jsem Anglického krále... tedy pardon, omyl, ...vlastně českého prezidenta. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%