Ilustrační foto: pixabay.com
Pravdivá pravda o šíření koronaviru
3. 2. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
3.2.2020 22:04
Myslím, že jme všichni při čtení tohoto "rozhovoru" pochopili, že se jedná o nadsázku, ale v této době není černý humor namístě. Situace je zřejmě vážnější než si umíme představit. V dnešním globalizovaném světě je nákaza virem z jedné části věta do druhé otázkou pár hodin letu.
Mirek Hahn
3.2.2020 20:12
Chtěl bych zdůraznit poslední odstavec článku. Z něj jasně vyplývá, že cílem žertu není koronavirová nákaza ale KONSPIRAČNÍ TEORIE, které se kolem té nešťastné události hned objevily. ( Pro srovnání hustoty toho neštěstí, ještě dílčí údaj: už před pár lety umíralo v Číně při silničních nehodách 700 lidí denně ) . Páně Čepelkova satira, je naprosto na místě v zemi, kde lidé vykoupili roušky, a to i takové, které stály stovky korun, protože byly speciální a likvidovaly všechny viry. Pro ilustraci, že se nejedná o výjímečný případ, připomínám, že se u nás také velmi dobře prodávaly redukce do zásuvek, které odfiltrují elektřinu vyrobenou v atomových elektrárnách.... Apropó, proč ten Zeman nejel do Číny? Náhoda? Nemyslím si....
Zuzana Pivcová
3.2.2020 19:04
Nejsem v poslední době moc přístupná humoru, to bude asi tím. Najednou váhám, zda to fandí Čechům v pojetí určité hrozby nebo si z nich naopak dělá "šoufky". A vlastně z celého světa.
Anna Potůčková
3.2.2020 18:36
Zatím víc než koronaviru se bojím šířením hoaxů na toto téma. Jinak souhlas s Elenou!
Jana Kollinová
3.2.2020 14:02
Rozhovor se sebou samým? To nebudou příznaky ataku kolonavirem. Mám ráda inteligentní nadsázku, ale zde mi nepřipadá na místě. Sorry!
Libuše Křapová
3.2.2020 14:00
Oldřichu :-) bezvadné :-) Jen bych doplnila, že na zlikvidování virů stačí i slivovice bez metanolu. Ať žije český (trochu škodolibý) humor. Ale, když všechno víte, znáte a předpovídáte, nemohl byste mne tajně a šeptem informovat, jaká čísla vyjdou v příštím tahu Sportky? Přísahám a slibuji, že to nikomu jinému neřeknu!
Mirek Hahn
3.2.2020 13:52
Pane Čepelko, a jak to tak všechno víte? Obsluhoval jsem Anglického krále... tedy pardon, omyl, ...vlastně českého prezidenta. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA