FOTO: p. Orlická
Maminka a jejích 9 křížků
4. 2. 2020Když se řekne slovo maminka, mamka, mamča. matka, matička, mamulka, každý si vzpomene na tu svou drahou maminku. Ať ještě žijící, či se na nás dívá z nebíčka.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
5.2.2020 18:33
Škoda,že místo kritiky na mne, jste tu chybu neopravily! A nepoučily se. Rozhodně jsem opravdická osoba a ne jen její představitelka.
Jitka Chodorová
5.2.2020 16:46
Alenko, jsi dobrá dcera, ale to už dávno vím, jak už tu někdo napsal, máte s maminkou obě štěstí, že se máte navzájem, i když to někdy je těžké, ten pocit sounáležitostí je za všechny prachy světa. Krásu jsi také zdědila po mamince, tak Vám oběma přeji ještě hodně společných let ve zdraví a lásce. Já už maminku nemám více, jak 20ket, jak ráda bych jí pohladila po její dobré tváři a ještě jednou za vše poděkovala, ale už to nejde. Tak ať se daří Tvé mamince i Tobě.
Jana Šenbergerová
5.2.2020 15:47
Alenko, máte obě štěstí. Vy, že ještě máte maminku, a ona, že má vás. Přeji vám ještě mnoho společných radostí. ♥♥
Alena Várošová
5.2.2020 13:36
Milá děvčata,všechny co jste napsaly milé komentáře i ti když jste jen nahlédlii moc,moc vám všem děkuji za maminku..Dnes jsem byla za mamkoiu ji popřát .Koupila jsem kytku,bomboniéru,kafe a napekla koláče pro kamarádky babičky sokolky,které ji dnes mají přijít navštívit a pogratulovat ji..Také už ji nechaly 2x zahrát v naše krajském rozhlase.Také jsem nezapomněla na bydlící,s kterými babička kouká ve společenské místnosti na telku. Personál dostal roládu a kafe. Setkala jsem se tam s bráchou a jeho ženou.Při návštěvě maminky jsem odběhla do pokoje přes chodbu,kde leží od doby co přijela z nemocnice jena srdečná paní.Musela jsem se na ni kouknout.Vítala mě s rozzářenýma očima,je na tom mnohem líp,což mě těší, jak kdy jsem ji před týdnem byla navštívit.Čekala na pohazení.Každý přestárý člověk je jako malé dítě. Čeká na pěkné slovo ,na pohazení, na polibek na čelo,či tvář.Dnes jsem neměla moc času ale zítra zajdu za všema babičkama a taky za tou bývalou její spoubydlící bez nohy na invalidním vozíku,které měla zažádáno o jednolůžák když se dostaví vedlejší budova penzionu. Tak ještě jednou všem děkuji za maminku i vaše vzkazy i když vás maminka nezná, tak děkovala za přání.
Lenka Hudečková
5.2.2020 10:40
Alenko, krásný článek, který mi nahnal slzy do očí. Moje maminka bude za měsíc a něco již 9 let v nebíčku, ale stále na ni myslím a často si s ní v duchu povídám...Někdy i nahlas ("maminko, Ty to vidíš!")...je krásné, že máš tak hezký vztah s maminkou, která se opravdu dožila hooooodně vysokého věku. Přeji Tvé mamince, aby se dožila do stovky, nejméně. A jsi hodná, že chodíš za szaroušky do domova a přínášíš jim radost ♥♥♥
Zdenka Soukupová
5.2.2020 10:04
Aleno, krásný článek, krásná maminka. Trochu Vám závidím, i když to s maminkou asi není jednoduché. Moje umřela mladá, v necelých 52 létech. Pořád vzpomínám.
Marie Novotná
5.2.2020 07:50
Krásná žena, plná něhy, lásky a pokory. Přeji jí hodně zdraví do dalších let a Tobě ještě hodně chvil s maminkou.
Helenka Vambleki
4.2.2020 23:12
Dojemné! Moc ti to štěstí s maminkou přeji, já svou nemám od čtyřiceti let a chybí nejen nám dětem, ale i všem vnoučkům, moc si ji neužili
Anna Čípová
4.2.2020 20:49
Ali, maminka je krásná žena i v tak pokročilém věku. Oceňuji nápad s kalendářem, focení bylo určitě velkým zážitkem pro všechny staroušky. Přeji ještě hodně krásných zážitků s maminkou. Moje maminka žije už jen v mých vzpomínkách.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA