Foto: archiv autorky
Filípek
7. 2. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
7.2.2020 17:32
Věrko v první chvíli jsem tě nepoznala, taky jsi byla kočka - pořád jsi. Psi mají něco v genech, ovšem z velké části je to na člověku, jak ho vychová a zřejmě už měl Filípek m,ezery ve výchově už z minula.
Věra Ježková
7.2.2020 17:25
Děkuji vám. Souhlasím s tím, že Filip byl svým způsobem chudák. Vlastně nevěděl, co si má se sebou počít. Ivanko, a co já? :-)
Anna Potůčková
7.2.2020 14:20
Je to smutný příběh, bohužel i takové jsou. Já sama bych si přála, ab jich bylo co nejméně. Říka se jaký pán, taký krám.....a asi i pes! Zejména psovi se člověk musí věnovat, aby byl poslušný na základní pokyny. Přidám jednu dnešní perličku. Dojela jsem domů a štěňátka majív pelíšku oblíbenou hračku své matky. Ta když byly štěňátka venku, jim ji šla sebrat. A místo ní jim k pelíšku přinesla moji bačkoru, kterou jsem měla vyzutou. První mně napadlo, že je vychovaná, když jim hračku nahradila jinou hračkou.....
Libuše Křapová
7.2.2020 12:13
Chudák pes. JItka H. to napsala za mne. Můj Ferda je také podvraťáček, ale poslouchá (i když se někdy tváří, jako že ne).
Libor Farský
7.2.2020 11:55
Ovšem není tak úplně pravda, že starého psa novým kouskům nenaučíš. Mně se to dařilo až do jeho smrti a to jsem ho přivezl z útulku už velkého, stáří neznámého. (voříšek)
Eva Mužíková
7.2.2020 11:21
Díky za článek Věrko. Svůj názor na popsané chování pejska raději nenapíši, jsem na výchovu dosti náročná.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA