Foto: autorka
Únor bílý, pole sílí
6. 2. 2020Každý den se snažím vytáhnout paty z domu, abych, jak říkám, neobrostla mechem. Dnes okolo druhé hodiny bylo venku větrno, nevlídno, zkrátka psa bys nevyhnal. Ale co, vhodné oblečení a hlavně obutí to jistí, vyrážím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
7.2.2020 14:31
Libuško a Soni děkuji.... s tím 5. únorem asi budeš mít Libuško bohužel pravdu, už to tu roztává:(((((
Libuše Křapová
7.2.2020 12:17
Evko, paráda. Mamatujete, že když jsme byli mladí, byla poměrně často studená léta? Smávali jsme se, že letos bylo léto 3. července (například). Letos budeme říkat, že zima opravdu byla, 5. února v Liberci :-)
Eva Mužíková
7.2.2020 10:45
Děkuji za milé reakce, velmi mne těší. Sníh zatím stále drží, ale předpověď počasí na další dny je špatná. Má se oteplit. Uvidíme.
Soňa Prachfeldová
7.2.2020 07:47
Bertiku, to je moc krásné, jsi žena , která umí . Kochám se fotkami, Bertice krásné jsou velice. Bydlíš v hezkém prostředí a výhled nádherný.
Lenka Hudečková
6.2.2020 16:48
Evi, krásné fotky i těch pár slov, které jsi nám napsala. Z Tvého článku čiší radost a já se Ti nedivím. Mně letos zima hodně chybí...Snad ještě něco přijde.
Zdenka Soukupová
6.2.2020 15:40
Krásné fotky. Skoro to vypadá jako vzpomínka na dětství, když ještě býval v zimě sníh...
Alena Tollarová
6.2.2020 15:32
Jo tak takhle ta zima vypadá? Už jsem zapomněla :) A jak dlouho se u vás zdržela?
Naděžda Špásová
6.2.2020 14:26
Evi, to je paráda, to my tu zatím neznáme. Škoda, že bydlíme tak daleko, courala bych s tebou. (◕ᴗ◕✿)
Jindra Hubačová
6.2.2020 10:40
Evičko, děkují za krásnou procházku s Tebou, článek pěkný a fotečky luxusni. Hvězdy raději nedám, neboť se mi s nimi nějak nedaří.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA