Foto: autorka
Výlet k Jelení a Svatohubertské studánce
10. 2. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
11.2.2020 15:41
Mám moc ráda takové příspěvky a připomenutí dob i minulých. Moc hezké .
Marie Novotná
11.2.2020 07:57
Moc mne těší příspěvky všech. Elen, často na Tě myslím v lese jak by jsi to vyfotila Ty. Jarko, mám radost, že z mokré vychazky nemáš rýmu. Polepsim se a příště objednám sluníčko. Kráty si musíme zopakovat.
Jaroslava Handlová
11.2.2020 00:24
Maruško, jsem moc ráda za toto putování a za to, že jste mě vzali s sebou. Výborně jsi to popsala, zatímco já teprve vymýšlela, jak výšlap zrýmovat. Mám to již také dáno ke zveřejnění, budu zase až druhá -:) Ale to vůbec nevadí, bylo to prima poznání.
Elena Valeriánová
10.2.2020 17:34
Maruško, děkuji. Beru to tak trochu jako dárek pro mě. Však víš ...
Naděžda Špásová
10.2.2020 15:32
Maruško, tam to na jaře musí být krásné. Vysočinu máme rádi, jezdili jsme asi 13 let do Rousměrova a ty lesy tam, paráda. Fotky jsou moc pěkné. :-)
Eva Mužíková
10.2.2020 13:54
Maruško i přes nepřízeň počasí se vám výlet vydařil, což dokazují i hezké fotky s popisy. Studánky mne také lákají.
Hana Nováková
10.2.2020 12:34
Maru, Vysočina je krásný kraj, jezdila jsem k babičce do Habrů a k tetě do Havl.Brodu a ta měla chalupu v Proseči u Jiříkova. Všade bylo krásně po všechna roční období. Proto vítám vaše fotky a doprovodné texty, kdy se mám možnost seznámit s nepoznaným. Děkuji
Dana Puchalská
10.2.2020 12:28
Babička říkala, já dodnes nevím proč
studánkám hlubánky. Studánky jsou krásné a je dobře, že se o ně začali lidé starat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA