Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Tollarová
12.2.2020 13:13
Ráda jsem s Tebou Tvoji vycházkovou jistotu prošla, i když se přiznám, že už se těším, až začne pučet a bude veseleji.
Helena Votíková
12.2.2020 12:22
Stromovkou jsem chodívala do zaměstnání do Bubenče. Po ránu velice příjemné procházky. Věrko, dík za připomenutí.
Jitka Hašková
12.2.2020 11:45
Věro, krásná procházka. Už jsem tam dlouho nebyla. i když je to moje oblíbená. Asi naposledy jsem tam byla blízko Šlechtovky před necelými dvěma roky a musela jsem volat kamarádce sanitku, protože ji postihla mrtvička.
Růžena Kuželková
12.2.2020 11:26
Tak jak píše p.Hana - procházkou jsem prošla bez bolesti :-D
Naděžda Špásová
12.2.2020 10:53
Věrko, procházka Stromovkou stojí vždycky zato. Párkrát jsem se tam taky prošla. Chodila jsem v Holešovicích na průmku. Fotky jsou super, ráda jsem se s tebou prošla. (◕ᴗ◕✿)
Zuzana Pivcová
12.2.2020 09:42
Když jsem ještě pracovala v archivu na Ruzyni, často jsem z práce místo autobusem na Veleslavín a pak metrem jezdila z železniční stanice Praha-Ruzyně až na Masarykovo nádr., ale někdy jsem vystoupila už v Bubnech a šla pěšky na Vltavskou. Tu cestu mi připomněly některé Tvé fotky. Kolem Výstaviště to pochopitelně také znám, ale do Stromovky nechodím. Nevím, proč, ale netáhne mě, nějaká blokáda. :-D Podle fotek je to ideální místo na procházku. Příroda a přitom nikde až na okraji města. Díky.
Hana Nováková
12.2.2020 09:04
Věrko, prošla jsem s vámi a děkuji, nohy mě nebolí a zase jsem se obohatila o krásnou přírodu, je vidno, že park se udržel přes vichřici a to je dobře.