Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Anna Potůčková
14.2.2020 17:12
Ač na židli, prošla jsem se také i když pasivně! Procházka by se mně určitě hodně líbila, zdá se, že bych i já fotila!
Jana Šenbergerová
13.2.2020 13:48
Ve Stromovce jsem jedinkrát strávila horký letní den a líbilo se mi tam. Touto dobou je víc "průhledná" a má zase jiné kouzlo. Dík za procházku.
Soňa Prachfeldová
13.2.2020 07:55
Díky za hezkou procházku Věrko
Jaroslava Handlová
12.2.2020 20:43
Pozvánku k virtuální procházce jsem ráda přijala a děkuji také za hezké fotky.
Dana Puchalská
12.2.2020 17:49
To jsem tomu dala. :-) Spletla jsem si číslo tramvaje, ach jo sratá kolena.... Máš pravdu.
Věra Ježková
12.2.2020 17:25
Děkuji vám. :-). Danko, nevím, kterou konečnou myslíš, ale u Výstaviště končí 12 a 17, okolo jede ještě 6. Martino, co ty všechno víš ...
Jan Zelenka
12.2.2020 16:29
Je smutné, že já, jako starý Pražák, jsem se raději podíval do mapy, kudy jsi to vlastně šla. Máš moc pěkné fotky, Věrko. Rádi jsme tam se ženou chodili a poblíž trati jsme krmili sýkorky, které si nám sedaly až na ruku. Kdeže ty doby jsou! Tvé fotky mi ten čas trochu připomněly. Díky.
Martina Růžičková
12.2.2020 14:22
Stromovka je mým oblíbeným místem od dětství. Moc se mi líbí nově upravená soustava rybníků, kterou jsi velmi pěkně nafotila. A potěšilo mě, že jsem tu našla i fotku krásného novorenesančního domu od arch. Zeyera. Díky.
Marie Ženatová
12.2.2020 14:11
Milá Věrko, díky moc za krásnou procházku.
Dana Puchalská
12.2.2020 13:25
Stromovka je moje dětství a mládí.... Ale o tom jsem už psala. Je tam krásně kdykoliv. A komu z Pražáků se nechce "plahočit" pěšky od stanice metra Vltavská, může dojet tramvají č. 8 až na konečnou a pak se krásně projít. Děkuji Věrko.
Načíst starší příspěvky