Můj mazlíček Bakula
Foto: archiv autorky

Můj mazlíček Bakula

13. 2. 2020
Soutěž - Mazlíčci
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Také říkám, že voriskové jsou roztomilí a chytří, A těch podob z jednoho vrhu až oči přecházejí. Naše Milí je maly kříženec, podobná maltezackovi a věrně s námi cestovala všude. Teď už odpočívá doma, nebo na zahradě, neslyší, oči z nás nespouští.
Eva Mužíková
Přesně tak jak píše Ilona. Pokoušet se psy po spojení oddělit je nerozumné, dá se říci i bezcitné. Dokud nedojde u psa samovolnému zmenšení, nedojde k rozpojení. Nepomůže ani voda a ani bohužel často viděné bití.
Marie Seitlová
Maruško, pěkný zážitek jsi měla s Bakulou. Ale jsou to naší mazlíčci a rádi na ně vzpomínáme.
Anna Potůčková
Ano, je to tak jak píše Ilonka, jenže ti pouliční lidskou asistenci mnohdy nemají. Naši rodiče to také neřešili, měli také ořechy a ti měli mladé několikrát.
Jitka Hašková
Hezké zážitky s pejskem. O podobné situaci jsem již slyšela, jednalo se dva jezevčíky a pomohla až silná studená sprcha.
Eva Mužíková
Maruško, hezky jsi nám Bakulovy zálety vylíčila. Zkrátka, láska je láska. Moji fenu ovčáka se snažil obšťastnit sousedův voříšek Míša. Rozdílná velikost šla stranou, to by jeden nevěřil, jak jsou pejsci vynalézaví...
Marie Měchurová
Když jsem s ním šla na procházku, hodně lidí se usmívalo pod vousy. A jak uměl krásně poptávat před obchodem. Nasadil tak smutný pohled, posadil se na zadní a přední pacičky pokrčil....
Naděžda Špásová
Pouliční směska jsou nejkrásnější a nejchytřejší pejsci. Jednoho máme doma a k němu čivavu. Bakula nemá chybu. :-)
Libuše Křapová
Ztratilo se mi někam "A", samozřejmě tam mělo být .... s Aranem... :-) a také mi vypadlo písmenko "š" ze zkušenosti.
Libuše Křapová
maruško, hezké a usměvavé :-) My měli s ranem podobnou zkuenost, až na to, že jeho dovádění bylo plánované :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%