Foto: archiv autorky
Kamarádi Čak a Šaton
13. 2. 2020Měli jsme desetiletého malého bílého oříška Šatona a rozhodli jsme se k němu pořídit ještě jednoho většího psa, nejlépe také křížence. Paní z Varnsdorfu přes inzerát nabízela štěňata, jejichž otec byl briard, matka kříženec NO a rotweilera, pejska za 100 a fenku za 50 Kč.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
13.2.2020 17:50
Paní Věrko, tak to je nádherná fotka. Pohoda z ní jen srší. Hezký příběh Vašich chlupáčů, děkuji. N dnešní foto dne dám pro porovnání podobnou fotku. Malý Bertík a kavkazák.
Jitka Chodorová
13.2.2020 15:36
Paní Věro, moc pěkný příběh o soužití dvou pejsků, vzájemné podpoře a pomoci. A to pomíjím vaši radost z nich, oba se mi na fotce moc líbí. Děkuji za váš příběh.
Marie Měchurová
13.2.2020 14:35
Ten smutek znám když odejde milované zvířátko... Krásní pejsci a hezká vzpomínka.
Zuzana Pivcová
13.2.2020 09:31
Ta cena by ve mně vyvolala nedůvěru, ale tady to dobře dopadlo. Někdy je obdivuhodné, jak se spřátelí starší zvíře s nově příchozím mladým. A díky němu i omládne a získá další chuť do života. Slyšela jsem to vyprávět a samy jsme to zažily dvakrát u koček. Příběh se mi moc líbí, děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA