Ilustrační foto: ingimage.com
Babi, půjčíš mi peníze? Senioři často řeší finanční problémy svých dětí a vnoučat
14. 2. 2020
Babi, ty pořád cestuješ, kde na to bereš? Co s těmi dvěma důchody děláte, když všechno máte a nic nepotřebujete? No jo, ty se máš, ty si teď užíváš, máš našetřeno, že? Ano, i takové věty slýchávají senioři od svých dětí či vnoučat.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
14.2.2020 13:42
Karle, to myslím u nás bývalo taky. Matně si to z dětství na vsi pamatuju. Bydleli jsme v domku s rodiči a prarodiči (asi to vždy nebylo úplně ideální) a všichni se tak nějak snažili si pomáhat. A pak, při budování těch lepších zítřků to nějak vzalo za své.
Jitka Caklová
14.2.2020 11:43
Co jsme si vychovali, to máme a co naše děti, to také. Mám štěstí, že coby maminka-kasička, ani jako babička-kasička, ve smyslu článku, nefunguji. Článek mi připomněl "povedené" dětičky z filmu Pozor vizita.
Olga Škopánová
14.2.2020 10:08
Ony to ty děti snad časem také pochopí i když je to těžké, protože ten starý model (babička kasička) fungoval mnoho let.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA