S foťákem z Malovanky na Letnou aneb Můj první článek a první kilometry Do stovky
Foto: autorka

S foťákem z Malovanky na Letnou aneb Můj první článek a první kilometry Do stovky

17. 2. 2020

Portál i60 jsem poznala díky kamarádce Věře, která mi ho nadšeně popisovala. Delší čas jsem to tu jen okukovala a obdivovala fotky, články a básně. Před pár dny jsem se konečně odhodlala zaregistrovat. Mým velkým koníčkem je fotografování, proto mě zlákalo nejdříve Foto dne. S foťákem se ráda toulám přírodou i městem, takže další volbou bylo přihlášení do projektu Do stovky.

Na svou první trasu "Z Malovanky na Letnou" jsem nastoupila na tramvajové zastávce Malovanka. Prošla jsem nádvořím Strahovského kláštera a na vyhlídce pod ním jsem se přidala k turistům fotografujícím zdejší úžasné panorama. Pokračovala jsem pak příkrým Úvozem kolem domů s půvabnými domovními znameními a výhledy na Petřín a panorama Prahy. Na jeho konci jsem zabočila na malebné Radnické schody a vystoupala na Hradčanské náměstí. Hradem jsem jen proběhla a vydala se přes Chotkovy sady na Letnou. Svoji fotovýpravu jsem zakončila na dolním konci ulice Milady Horákové u tramvajové zastávky Strossmayerovo náměstí. Cestou jsem pořídila plno snímků. Pár vybraných vám nabízím jako ilustraci.

Soutěž Do stovky
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Moc děkuji i vám dalším za milé uvítání.
Jaroslava Handlová
Prvotina se povedla jak popisem procházky, tak i fotografiemi. Budu se těšit na další zdokumentované vycházky.
Soňa Prachfeldová
Moc krásné, jako venkovanka velmi ráda čtu o Praze, obdivuji nádheru , kterou nabízí. Vítám Vás ať je Vám s I60 dobře.
Eliška Murasová
Martino, ať se Vám tu líbí, taky jsem se tu dostala díky svému velikému koníčku, fotografování.
Marie Seitlová
Vítám vás Martino, krásně jsem se s vámi prošla Prahou, kterou díky ičku poznávám. Máte krásné fotky.
Naděžda Špásová
Praha nikdy nezklame, alespoň zatím. Hezké fotky. :-)
Alena Vávrová
Bylo mi potěšením sdílet vaši procházku Prahou, navíc zachycenou tak pěkně fotograficky. Ať se vám na íčku líbí!
Martina Růžičková
I vám dalším moc děkuji za uvítání a milá slova.
Zuzana Pivcová
Martino, putujte, foťte, informujte, jsem ráda, že jste se začlenila do práce portálu.
Jitka Hašková
Marino, vítám vás na íčku. Měla jste hezkou procházku a bezva fotky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

20%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%