Pocta rodnému Kolínu I.
5. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
7.3.2020 12:32
Kolín je pro mě velká neznámá. Jen jednou jsme přes něj projížděli. Jinak se mi vybaví jen v souvislosti s pochody pana Kmocha, medvědy, co se potkali u Kolína a kalendáři vytištěnými ve zdejší tiskárně. Napadlo mě, že "naše" města mají i lecos společného - hlavně Labe, ale také to, že i od nás lze zahlédnout Bezděz, jen z jiné strany.
Vladislava Dejmková
7.3.2020 06:20
Musím se přiznat, že jsem nikdy v Kolíně nebyla. Třeba to ještě někdy stihnu napravit. Mám intuitivně ráda města, kde protéká nějaká řeka. Jelikož žiju v Hradci Králové, mám tu k dispozici kromě Orlice i Labe. Znám ho dobře i z Parubic, kde jsem žila a teď podle fotek i z Kolína.
Soňa Prachfeldová
6.3.2020 08:03
Moc hezké Hanko, je to vděčné téma, psát o místech, ke kterým máme niterný vztah. Jsme s tím spjati celý život.
Věra Ježková
6.3.2020 07:54
Téma „Město mého srdce“ se mi moc líbí. Psala jsem o Příbrami – nikoli v rámci soutěže, v její době jsem ještě nebyla na íčku.
Jan Zelenka
5.3.2020 21:52
Pěkný článek i fotky. jsem zvědav na další díly. Řadu let jsem do Kolína jezdil za obchodem, takže ho trochu znám. Chvíli trvalo, než jsem si zvykl na jednosměrky, ale vždy jsem skončil v cukrárně poblíž náměstí, kousek od Dómu. Pěkné město.
Alena Vávrová
5.3.2020 21:19
Milá Hano, tvoje psaní se mi vždycky líbí a toto o rodném Kolíně, jakbysmet. Už jsem se u tvých článků v komentářích několikrát zmínila, že mám Kolín ráda a proč, i když ho až zas tolik, jak bych chtěla, neznám. Kontinuita poznávání byla bohužel přerušena.
Hana Nováková
5.3.2020 17:27
Zuzko, nejsem tu dlouho, budu na íčku dva roky. Nápad vložit některé příspěvky o rodných městech vítám, jen zda se to podaří. Určitě každý či každá máme vztah ke svému rodišti a navíc, do některých měst se už nikdy nepodíváme. Děkuji za reakci.
Zuzana Pivcová
5.3.2020 16:44
Kolínem jsme pouze jednou projížděli na motorce a stavěli se tam v cukrárně, takže ho neznám vůbec. Mimochodem, Hanko, o "svých" městech jsme tu kdysi už psali, dokonce tu byla na to téma soutěž s názvem "Město mého srdce". Ale to už je pár let a samozřejmě tu ještě řada lidí nebyla. Možná by se daly některé zajímavé příspěvky zveřejnit znovu.
Naděžda Špásová
5.3.2020 15:29
V Kolíně jsem snad nikdy nebyla, vypadá moc hezky, třeba se nám někdy podaří se tam podívat. Hezké fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA