Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Elena Valeriánová
21.2.2020 12:30
A já si říkala, že mi v tom únoru něco schází. A ono je to veršování o kalendáři. Hezké a milé. (Takto je to správně!)
Elena Valeriánová
21.2.2020 12:27
A na si rikala, že mi v tom únoru něco schází. A ona je to veršování o kalendáři. Hezké a milé.
Dana Puchalská
21.2.2020 10:59
Všechno co jsem chtěla napsat, je už napsané přede mnou. Ale nic mi nebrání pochválit básničku a fotky, které vidím den co den doma na íčkařském kalendáři.
Jana Kollinová
21.2.2020 10:45
Těšila jsem se na únorovou báseň inspirovanou fotografiemi z íčkařského kalendáře. Moc se mi líbí a těším se na březnovou. Kde se, dámy básnířky i60, ve vás bere to umění básnění? :-)
Hana Nováková
21.2.2020 10:04
Pěkné spojení básně se zimní přírodou. Bohužel, u nás v nížině jsou to jen vzpomínky
ivana kosťunová
21.2.2020 09:43
Líbí se mi, že jste si ke své básni vybrala povedené fotky íčkařů.
Marie Seitlová
21.2.2020 09:38
Jani moc pěkná básnička o letošním nezvyklém únoru. Moc se mi líbí fotky, alespoň na nich je krásná zima. Díky.
Jitka Chodorová
21.2.2020 09:01
Jani, hezké veršování. Musím říci sama za sebe, že mně to bílé moc nechybí, na druhou stranu typická tvář bílého února by asi byla vítaná, hlavně dětmi, milovníky zimních sportů a v neposlední řadě sama příroda by jí vítala s radostí.
Irena Mertová
21.2.2020 08:57
A zapomněla jsem Vám Jano pochválit básničku - je milá...
Irena Mertová
21.2.2020 08:57
Na Žižkově sníh nebyl vůbec. A dnes nad ránem bouřka, beru to jako první jarní, chytla jsem co jsem měla po ruce (mobil), abych měla celý rok sílu :-)
Načíst starší příspěvky