Foto: autorka
Jak si zlepšit náladu
25. 2. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Mirek Hahn
25.2.2020 13:29
To není čajem nebo kafem nebo panákem... :-) To je tou snahou si to zjednodušit "...sáhnu šikovně dozadu"... Ano, tato zjednodušení věc často zkomplikují. Nepřeji vám tu smůlu ale je to poměrně humorný případ k poučení :-)
Věra Ježková
25.2.2020 12:52
Irčo, to máš z toho, že piješ čaj. Kdybys pila kafe, tak by se ti to nestalo. :-)
Hana Nováková
25.2.2020 12:35
Irenko, představila jsem si někdy sebe a opravdu jsem se srdečna zasmála. No tak to život přináší, ale když nejde o život, tak jde o .......
Irena Mertová
25.2.2020 11:52
Dano, a nemůžeš ty hrníčky používat? Já ty věci po našich ráda užívám...
Alena Vávrová
25.2.2020 11:49
Taková malá pohroma se občas stane každému, i mně. Tak si vždycky vzpomenu na svoji babičku, ta při takovéto situaci pravila: "Hrom do police, dávej pozor na nic!"
Dana Puchalská
25.2.2020 11:45
Ireno, to je krásný porcelán. Mám doma nádhernou koláčovou soupravu - mísu, talířky a 6 hrnečků s podšálky. Byl to svatební dar babičky Julie. Používám už jen tu mísu a dezertní talířky. Ty hrnečky jsou už vzhledem k malému bytu definitivně v krabici. Kdyby je tak někdo chtěl, ráda mu je věnuju. Hrnečky jsou celé jen 1 podšálek je pryč. Nevydržel stěhování.
Jana Hošková
25.2.2020 11:38
Hezky popsané ! Legrace pro ostatní, menší už pro aktérku ! Tohle já dobře znám... :-))
Irena Mertová
25.2.2020 11:17
Dano nerozbil, to jsou zbytky servisu, který dostali mí prarodiče jako svatební dar - hrnečky se potloukly již před lety...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA