Foto: autorka
Jak si zlepšit náladu
25. 2. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
14.3.2020 22:02
Minulý týden jsem uchopila sklenici se strouhankou za nezavřené víko. Kde nebyla strouhanka, tam byly střepy. Taky jsem si báječně zauklízela! Střepy jsem vymetala snad týden. Vždycky odněkud vykoukl ten poslední...
Martina Růžičková
11.3.2020 20:31
To musela být pořádná paseka! Ale zase by bez ní nevznikl tento vtipný článek... :-)
Zdenka Soukupová
26.2.2020 12:59
Ireno, tak Vám přeju, aby se žádná další "pohroma" nevyskytla. A toho panáka si dejte jako prevenci. Já bych při událostech, které mě pronásledují od podzimu, musela vypít alespoň litr na ex. Tak třeba: rozbité automatické otevírání dveří od garáže a vrat; rozbitá pračka, protékající odpady u dvou sprch, rozbitý zámek u vchodových dveří, píchlé kolo u dceřina auta (s fungl novou zimní pneumatikou) a ukradené stěrače; a ty drobnější věci ani nepíšu. A při tom jsem tak hodný člověk!!! :-)
Irena Mertová
26.2.2020 08:48
:-) :-) :-)
Jitko, čaj už jsem si pak neuvařila, zanadávala a šla napsat článek.
Aničko, já nevyhraji, i kdybych šlápla do h.... Mimochodem, uprostřed ranní hygieny nám dnes přestala téci voda, radši jdu pryč..
Soňa Prachfeldová
25.2.2020 21:28
Ano také znám, kdybych to chtěla zahrát, tak se mi to nepovede. Kolik jsem už rozbila skleniček talirků, to bych musela mít štěstí navěky.
Oldřich Čepelka
25.2.2020 21:24
Stručné a jasné :-) Mně se taky jednou stalo, že jsem "šikovně sáhl dozadu". Ale to by bylo na celý článek...
Eva Mužíková
25.2.2020 19:03
Ireno, mám ráda krátké příběhy a když v nich nechybí " černý humor", je to skvělé počtení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA