Vzpomínky na naše první závody
FOTO: archiv autorky

Vzpomínky na naše první závody

1. 3. 2020
Soutěž - Mazlíčci
Hodnocení:
(4.8 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Evi, neboj nebude tu jak říkáš PŘEBERTÍKOVÁNO. Bertík byl prostě kámoš a parťák číslo 1. A fotky i video jsou super a já Ti děkuju.
Jana Kollinová
Evi, vzpomínka na Bertíka je třešničkou na dortu příběhů domácích mazlíčků. Bertík byl Pan pes s obrovskou duší a vím, že v Tvém srdci má své trvalé místo.
Anna Potůčková
Evi díky za tento příspěvek. Na fotce je vidět jak moc Vám oběma spolu bylo dobře, a byli jste oba spolu štastní! A Bertík je úplně stejný jako dceřina Lola, kterou adoptovala z útulku, kam se dostala z nějaké romské osady.
Soňa Prachfeldová
Evko, kdo poznal takovou dvojku Bertíka a Bertici , ten je má navždy uložené v srdci i v hlavě. Nezapomenu na Ještěd, na Doksy, byli jste úžasní. Bertík přešel Duhový most a je s Tebou stále. Někdy mě napadají fantasmyslenky, když se se svými miláčky všeho druhu zase uvidíme, to tedy každý závěrečné spoustu místa. Ale vesmír je nekonečný, vše zvládneme. Díky za krásný článek i fotky. Bertík byl jednička jako panička :-)
Danuše Onderková
Evi, moc pěkné. Poznala jsem Bertíka a nedá se na něj zapomenout
Jitka Hašková
Evo, máš krásné vzpomínky až jsem se u toho rozplakala. jsi úžasná, v tom videu ty jsi musela běhat rychle jako Bertík.
Libuše Křapová
Evi, Bertík byl číslo a jednička. Prostě nad něj není a nebude. Vzpomínání na někoho tak milého, živého, šťastného a štěstí a radost vzbuzujícího prostě neomrzí. Měj se dobře v tom psím nebi, Bertíku, ty na svou paničku určitě také vzpomínáš pořád a rád.
Jitka Chodorová
Evo, díky za pěkné vzpomínání, Bertík mi v soutěži chyběl, tak jsem měla velkou radost, když jsem na Tvůj článek narazila. Bertík byl určitě jedinečný, máš na co vzpomínat, i když zatím jsou ještě vzpomínky trochu bolavé.
Olga Štolbová
Evi, díky. Vzpomínky jsou důležité a smutek k nim vůbec nepatří. Bertík byl třída a vlastně jen tvou zásluhou. Byly to krásné roky, máš na co vzpomínat. ***** ♥
Hana Rypáčková
Budu mít teprve dva měsíce bez.... Zatím ho vidím jako chudáčka.....Oba pejsky mám na zahradě ..

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%