Foto: autorka
Strašák koronavirus
2. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
2.3.2020 15:47
Když už jste do toho zamotala boj proti Babišovi, tak jsem čekala, že se zmíníte o tom, že za všechno může předsametový režim. To by teprve mělo šťávu. Ano, přiznám se, že i já vím, že nás média řádně masírují, možná jsem po.se.ra, ale bojím se. Bojím se o děti, o vnoučata, o přátele. A byla bych fakt ráda, kdyby to byla jen mediální bublina. Ale je?
Libuše Křapová
2.3.2020 15:32
Rozhodně nepanikařím, nesylím si zásoby, informace si ověřuji, o koronoviru vyhledávám vtipy a dávám je dál. Přesto mne Koronavirus poněkud vyvádí z míry. Ano, na chřipku je vyšší procento úmrtnosti. Rozdíl mezi ní a koro.. vidím v tom, že chřipku známe. Existuje na ni očkování. Jestli ho využijeme nebo ne, je je naše věc - já se také neočkuji, spíše se chráním tím tím, že v chřipkovém období moc nechodím mezi lidi.
Nejvíce varující rozdíl mezi běžnou chřipkou a koronavirem je v tom, že chřipka se drží v oblastech. Zasáhne jednotlivé kontinenty jen v určitém ročním období v zimě. Nevím o tom (možná se mýlím), že by se vyskytovala najednou po celém světě. A také nemutuje tak rychle - v Číně a Německu už potvrdili, že onemocněli lidé znovu zmutovaným kmenem. Nehledám v něm politickou zástěrku (ale je to možné) ani nevyhledávám konspirační teorie o jeho vzniku. Jen bychom ho neměli zbytečně podceňovat.A jestli mne ta nanomrňavá barevná kulička s různými výběžky připraví o zájezd do Finska, tak to teprve pozná nepřítele.... Budu na něj horší než dezinfekce. :-(
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA