Foto: autorka a T. Špásová
Odpolední pohoda
5. 3. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Kopecká
14.3.2020 15:18
Moc hezké obrázky....jsme tady doma, málo platné. Ta naše krajina, naše architektura, naše literatura, hudba, nevyměnila bych to za nic. I já si jdu v pátek domů z práce, ráda, že jsem odvedla a udělala, co jsem měla, ale zároveň ráda, že jsem v takové kondici, abych to ustála. Jsem taky ale ráda za ty dva dny volna, které mě čekají, abych se trochu dala do kupy a odpočinula si. Vnímám známou cestu, kouknu se na pampelišku, jak se strká u chodníku, na děti, které běhají venku. Mrknu i na obzor, je to obrázek, který tady důvěrně známe. Mám radost i z těch obyčejných věcí....voňavý vzduch po dešti nebo sluníčko na nebi....Přeji všem pěkný víkend. I když má naše země starosti, snad zas bude líp.
Martina Růžičková
10.3.2020 21:24
Parádní fotky z krásných míst. Nebe bylo vskutku úžasné! A tu radost z focení si dovedu představit.
Soňa Prachfeldová
6.3.2020 07:59
Naděnko, to bys tomu dala, nic nevzdávej, také patřím do tvého fanklubu, miluju faunu i flóru jako ty. Každý má svůj okruh příznivců, některý napíše, někdo ne. Ale věř, že to vidí spousta lidí a máme co ukazovat, jak je tu krásně. A jsi dobrá, jsme dobří všichni, co se tu spolupodílíme.
Soňa Prachfeldová
6.3.2020 07:59
Naděnko, to bys tomu dala, nic nevzdávej, také patřím do tvého fanklubu, miluju faunu i flóru jako ty. Každý má svůj okruh příznivců, některý napíše, někdo ne. Ale věř, že to vidí spousta lidí a máme co ukazovat, jak je tu krásně. A jsi dobrá, jsme dobří všichni, co se tu spolupodílíme.
Alena Vávrová
5.3.2020 21:08
Ahoj Naďo, mně se také tvoje články a náruživost ve focení v přírodě moc líbí, ale někdy se holt nedostanu ke všemu, co mne na íčku zajímá, hned. Neklesej na mysli a pokračuj. (Já vím, mně se to kecá, když já už jsem to bohužel vzdala... a jak známo, "kdo chvíli stál, již stojí opodál".)
Anna Potůčková
5.3.2020 17:35
Nadi moc hezký článek doplněný krásnými fotografiemi. Tvůj kraj je pro mně velkou neznámou a snad někdy mé nohy tam zabloudí!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA