Ilustrační foto: Danuše Onderková
Portál i60 mění tvář, bude modernější a uživatelsky přívětivější
4. 3. 2020Vážené čtenářky, vážení čtenáři, jak jste si jistě všimli, portál i60 nepatrně změnil svou podobu. I my se přizpůsobujeme současným moderním trendům, jejichž snahou je nabídnout na hlavní stránce (homepage) čtenářům maximum informací - článků, fotografií, odkazů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
5.3.2020 08:43
Pane Raško, změnám se ráda přizpůsobím. Jen mi vadí, že jsem rozepsala komentář, vrátila se zpět na článek, abych zkopírovala část textu ze článku a po návratu do komentářů byl rozepsaný text pryč. Znovu psát celá komentář mě nebavilo. :-(
Hana Práglová
5.3.2020 08:18
Já myslím,že jsme všichni tak šikovní,že si na jakékoliv změny zvykneme rychle :) :)
Soňa Prachfeldová
5.3.2020 07:33
Seznamuji se s novotami, oceňuji snahu redakce o neustále vylepšování. Nevypadá to vůbec špatně a pro nás výborné, že je opět něco nové, co chceme i my vylepšit. Děkuji.
Hana Polednová
4.3.2020 22:56
Děkuji. Na změny si rychle zvykám a přeji redakci hodně dalších skvělých nápadů.
Dana Kolářová
4.3.2020 21:44
Nemohu najít odkaz na předchozí články, které napsali čtenáři – Načíst další články... Jen několik posledních článků čtenářů je zasunuto až dole úvodní stránky v miniaturní podobě. Odkaz na články redaktorů zůstal. Jak půjdou články čtenářů vyhledávat?
Jitka Caklová
4.3.2020 20:52
Mně změny nevadí. Vždy když jsem chtěla někam patřit, musela jsem se přizpůsobit. i60 není výjimkou, není to můj projekt, za jeho chod nenesu odpovědnost a odpovědným přeji, ať se dál daří.
Jan Raška
4.3.2020 20:41
Odpovídám na komentáře hned u tohoto článku: Návrat na homepage - dole pod komentáři je tlačítko Zpět na homepage, anebo vždy na každé stránce vlevo nahoře kliknutím na logo i60.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA